Wesołych, zdrowych, pogodnych i szczęścliwych Świąt, bogatego Mikołaja i wszystkiego naj-kociego!
MB&Ofelia wraz z ogoniastymi pannicami
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:i jeszcze takie skojarzenie .ot los wiejskiego filozofa.
Wszyscy wymieniamy się życzeniami , winszujemy sobie wzajemnie ciepła ,domowej atmosfery i spokoju.
A ja chciałbym złożyć również najlepsze życzenia i podziękowania tym ,którzy pracują .
Począwszy od kierowcy autobusu , którym pojadę , a który skończy pracę i wróci do domu kiedy ja będę już kładł
się do łóżka , pani czy panu , którzy siedzą i czekają na wezwanie służb ratunkowych , kolesiowi ze stacji benzynowej ,
czy też pani kasjerce z marketu do którego wpada się na pięć minut przed przyjściem gości bo zabrakło jakiegoś cusia.
Znam takich ludzi , i wiem że robią to co muszą ,choć myślami są w domu najbliższymi .DZIĘKUJĘ WAM. .\
kuba.kaczor13 pisze:A ja chciałbym złożyć również najlepsze życzenia i podziękowania tym ,którzy pracują .
Począwszy od kierowcy autobusu , którym pojadę , a który skończy pracę i wróci do domu kiedy ja będę już kładł
się do łóżka , pani czy panu , którzy siedzą i czekają na wezwanie służb ratunkowych , kolesiowi ze stacji benzynowej ,
czy też pani kasjerce z marketu do którego wpada się na pięć minut przed przyjściem gości bo zabrakło jakiegoś cusia.
Znam takich ludzi , i wiem że robią to co muszą ,choć myślami są w domu najbliższymi .DZIĘKUJĘ WAM. .\
akne pisze:kuba.kaczor13 pisze:A ja chciałbym złożyć również najlepsze życzenia i podziękowania tym ,którzy pracują .
Wszystkiego Najkociejszego
Ładnie napisałeś, facet z empatią, a do tego współposiadacz Dwóch Fajnych Kotów, a do tego cierpliwy Wolontariusz
Wszystkiego Najlepsiejszego dla Całej Rodzinki
kuba.kaczor13 pisze:dzieńdobrywieczór . Wróciłem od rodziców .brzuchol pękaty ,pękam z przejedzenia .
kotki były całą dobę same .W domciu wszystko ok. , przywitały nas zaspane .
Witajcie prawie poświątecznie
kuba.kaczor13 pisze:dzieńdobrywieczór . Wróciłem od rodziców .brzuchol pękaty ,pękam z przejedzenia .
kotki były całą dobę same .W domciu wszystko ok. , przywitały nas zaspane .
Witajcie prawie poświątecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości