Oj, żeby to tak było

Niusia z początku nie chciała spac z nami w łózku- wolała półeczkę nad łóżkiem. Musiałam sie postarac, zeby ją przekonac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asiulka pisze:oj bo kot zrobi taka minę jakbym cos zrobila nie tak i czasem niektor ruchy wydaja mu sie do zabawy juz nie raz zostalam podrapana tam gdzie nie powiinno
asiulka pisze:Nezia sie nie smiej bo wtedy to wcale nie bylo smieszne
fazy pisze:pytanie może było i głupie ale dręczyło mnie od jakiegos czasu, zwłaszcza że jeszcze nie rodziłam, no i teściowa robiąca głupie miny. szkoda tylko, że są ludzie , którzy swoimi komentarzami zniechecają innych do zadawania pytań bo w końcu kto pyta nie błądzi. przez takich to dopiero ludzie moga żyć w nieświadomości
fazy pisze:pytanie może było i głupie ale dręczyło mnie od jakiegos czasu, zwłaszcza że jeszcze nie rodziłam, no i teściowa robiąca głupie miny. szkoda tylko, że są ludzie , którzy swoimi komentarzami zniechecają innych do zadawania pytań bo w końcu kto pyta nie błądzi. przez takich to dopiero ludzie moga żyć w nieświadomości
Nezia pisze:fazy pisze:pytanie może było i głupie ale dręczyło mnie od jakiegos czasu, zwłaszcza że jeszcze nie rodziłam, no i teściowa robiąca głupie miny. szkoda tylko, że są ludzie , którzy swoimi komentarzami zniechecają innych do zadawania pytań bo w końcu kto pyta nie błądzi. przez takich to dopiero ludzie moga żyć w nieświadomości
Fakt, kto pyta nie błądzinie chcę Cię, Fazy, obrazić, ale nim zada się pytanie należy pomyśleć, jaką może ono przynieść odpowiedz i przygotować się na każdą jej formę - od ironii, przez niedowierzanie po śmiech...
fazy pisze:Nezia pisze:fazy pisze:pytanie może było i głupie ale dręczyło mnie od jakiegos czasu, zwłaszcza że jeszcze nie rodziłam, no i teściowa robiąca głupie miny. szkoda tylko, że są ludzie , którzy swoimi komentarzami zniechecają innych do zadawania pytań bo w końcu kto pyta nie błądzi. przez takich to dopiero ludzie moga żyć w nieświadomości
Fakt, kto pyta nie błądzinie chcę Cię, Fazy, obrazić, ale nim zada się pytanie należy pomyśleć, jaką może ono przynieść odpowiedz i przygotować się na każdą jej formę - od ironii, przez niedowierzanie po śmiech...
No to fakt, najważniejsze że dostałam od niektórych satysfakcjonującą mnie odpowiedź a resztano cóż....
Majorka pisze:Bardzo dobrze, że spytałaś o to tutaj, jeśli będziesz miała jeszcze takie informacje i wątpliwości, nie miej oporów i wal na forum jak w dym.
fazy pisze:jest spox, poprostu jak czegoś nie wiem to sie pytam, ciekawe czy wyjdzie mi w podpisie zdjecie mojej niuni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dorta, Lifter i 133 gości