Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 18, 2013 8:44 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

jozefina1970 pisze:Flox a widziałaś to?
Ja uwielbiam, wrzucę, może Kotka nie pogoni :mrgreen:
http://youtu.be/EdmZYu9Lths

Fajna interpretacja :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro gru 18, 2013 10:48 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

No, wiesz co! Ja, ja... protestuję! Jak to tak, żeby kot tak jadł tabletki! Przyślę ci za karę swoją Demonicę na naukę :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 18, 2013 11:07 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

jozefina1970 pisze:No, wiesz co! Ja, ja... protestuję! Jak to tak, żeby kot tak jadł tabletki! Przyślę ci za karę swoją Demonicę na naukę :evil:

Uwierz, nie chcesz się zamienic na Ignasia :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro gru 18, 2013 11:08 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

casica pisze:
jozefina1970 pisze:No, wiesz co! Ja, ja... protestuję! Jak to tak, żeby kot tak jadł tabletki! Przyślę ci za karę swoją Demonicę na naukę :evil:

Uwierz, nie chcesz się zamienic na Ignasia :twisted:

Nooo, rzeczywiście... Może i nie chcę :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 18, 2013 17:03 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

! kurka wodna, Kotka Wodna wróciła 8O I od razu weselej na duszy :piwa:
Na podawanie tabletek ma swój sposób, i nawet jakoś się udaje.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro gru 18, 2013 18:53 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 18, 2013 19:07 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

yay!!
znam kogoś, komu ten obrazek też się szalenie spodoba ^^
KotkaWodna

Post » Nie gru 22, 2013 1:42 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

zanim zasiądę do spisywania historii obfitującej w dramaty, krew, zęby i Kota pyskującego na weta, a też Kota, który oszukał weta ;>,
skorzystam z okazji, że dziś mamy noc Przesilenia zimowego - owszem, zaczęła się zima, ale jednocześnie Czas zwalnia, przestaje nam już uciekać, powoli, pomalutku, a doczekamy, aż wskazówka drgnie i zacznie coraz pokazywać coraz późniejszą porę zachodu Słońca. Ono wreszcie powraca! Z tą nadzieją, z tym całym ciepłem, tęsknotą za dobroczynnymi promieniami, za zielenią traw, delikatnością wiatru, zapachem ziół i kwiatów - składam Wam wszystkim najcieplejsze, najserdeczniejsze życzenia, aby każda Wasza droga przez Nowy Rok była tą najwłaściwszą, a prowadziła prosto do spełnienia Waszych najgorętszych marzeń.

Obrazek
KotkaWodna

Post » Nie gru 22, 2013 12:07 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Wreszcie sensowne (dla mnie) życzenia :) Dziękuję w imieniu swoim i kotów (Chimera zapewne stoicko oleje bycie pominiętą ;)).

floxanna

Post » Pon gru 23, 2013 23:54 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Dobrze, że jesteś :) jaki piękny i grzeczny Nocuś :)
nasza Miłeczka poprzedni antybiotyk chrupała ze smakiem, ale to był jakiś specjalny dla zwierząt i smakował jej, że ach! ale teraz dostawała zaszczyki, a probiotyk dawałam w jedzeniu, bo nie mogłam się jakoś przemóc do strzykawki...
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Śro gru 25, 2013 18:58 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

No i pada mikomora przy czytaniu
Zycie jest ciezkie
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Śro lut 12, 2014 16:39 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

kochane baby i Futrzęta - czas na mnie. Jeśli ktoś będzie chciał się skontaktować, to zapraszam mailowo: redthirst@o2.pl
lub przez facebook: https://www.facebook.com/tiganza.
Dzięki za wszystko,
M.
KotkaWodna

Post » Śro lut 12, 2014 20:08 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Nie wygłupiaj się!
Nie dajmy się zagdakać!!!

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lut 12, 2014 20:22 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

felin pisze:Nie wygłupiaj się!
Nie dajmy się zagdakać!!!

Właśnie :!:

floxanna

Post » Pt lut 14, 2014 7:13 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Brawa. Nie dla Kotki. Nie..
Dla nazwijmy to Linii Politycznej.
Fora,które zaczynają się zamieniać w papkę, gdzie wszyscy gdaczą równo są skazane na zagładę - choćby intelektualną.

I tak sie stało z chatem na onecie ( a były tam fajne miejsca, były... ) i z Naszą Klasą ( która zaczyna być synonimem myślowych tipsów ).

Przypomina mi się scena z "Fletu z Mandragory" Łysiaka - kiedy to do władzy doszli kaprale.

Szkoda Kotko Wodna szkoda - kiedy upadnie na tym forum ostatnia myśl, głupota nawet nie zauważy jak bardzo jest osamotniona.........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]