Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Dziś był fajny dzień.
Dom znalazło 5 kotów:
Revontulet pisze:Dziś był fajny dzień.
Dom znalazło 5 kotów:
Revontulet pisze:boniedydy pisze: i przytulna 711, która najpierw chowała się po kątach, a na zdjęciu z przyjemnością zobaczyłam ją w pełnej okazałości, rozłożoną na klatce.
Dzisiaj Pernilla była mega pieszczochem. Mruczała tak, że aż podłoga w pokoju wibrowała i szaleńczo ugniatała kocyk.
magdar77 pisze:Megafon umiał się zaprezentować, nie ma co - darł się, rozdawał baranki, buziaczki, teraz może ćwiczyć głos śpiewając kolędy w nowym domu. Zamieszka z dwójką Dużych i małą dziewczynką. Stosunek do dzieci został wcześniej sprawdzony na mojej córce![]()
Uwaga, zagadka (dzisiejsi wolontariusze nie biorą udziału w konkursie). Które z kotów znajdujących się obecnie w pokojach adopcyjnych, mogłyby zamieszkać w domu z dziećmi?
kuba.kaczor13 pisze:magdar77 pisze:Megafon umiał się zaprezentować, nie ma co - darł się, rozdawał baranki, buziaczki, teraz może ćwiczyć głos śpiewając kolędy w nowym domu. Zamieszka z dwójką Dużych i małą dziewczynką. Stosunek do dzieci został wcześniej sprawdzony na mojej córce![]()
Uwaga, zagadka (dzisiejsi wolontariusze nie biorą udziału w konkursie). Które z kotów znajdujących się obecnie w pokojach adopcyjnych, mogłyby zamieszkać w domu z dziećmi?
mi wzieła i napisałapierwsza
kuba.kaczor13 pisze:mama nic nie wie a gościu antypayczny
jak mało kto.kota nie dostali.
kuba.kaczor13 pisze:i rudy persopodobny jednooczek .Rudzielec lekko przestraszony , charakterek tchórz ,ale jak pomiziać to mruczy
Revontulet pisze:Megafon.
Zdziwiłabym się, gdyby nie poszedł dziś do domu![]()
Oby tylko domkowi nie zaczął przeszkadzać jego głośny miauk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 694 gości