TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 19, 2013 23:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Dziewczyny kochane i dziś dotarła karma rc urinary hd 6 kg , bardzo i to bardzo Wam dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No w koncu doszla! od zamowienia i wplaty ile minelo? 10 dni? 2 tygodnie? juz nawet nie chce mi sie spogladac w zamowienie zeby sie nie denerwowac :evil:
Dobrze ze doszla :ok: :1luvu:

Gajunia i Fibis mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Przyznam szczerze że juz sie martwiłam , ale pewnie te opóźnienia sa z powodu zbliżających sie świat , ale najważniejsze że dotarła , idze jej bardzo dużo i jeszcze raz dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo tez dziękuję za :ok: :ok: :ok: dla Gajeczki i Fibiego bo nie jest dobrze :(

W styczniu tez musimy zrobic skladke! :ok:

Cieple mysli Wam przesylam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 19, 2013 23:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Dziś Mikołaj był aż dwa razy u tyskiej ferajny :lol: :lol: :lol:
Bo przyszły gourmeciki dla Matyldzi od magdalena99 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
oraz z Zespołu Szkół nr 6 , była zbiórka karmy i koc sie też znalazł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A też dzis byłam u weta z Gają i Karolkiem :
Gaja ma bardzo bolesne zapalenie pęcherza i dostała antybiotyk w sobotę i w wtorek następny .

A Karolka miała obcinane zęby .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 20, 2013 23:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Gajeczke bardzo meczy to paskudne zapalenie pęcherza :(:(:(

A Maksiu pokochał pluszaki :ok: a kiedyś sie ich bał , jak by ktoś z Was miał niepotrzebne to Maksiu sie nimi chetnie zaopiekuje :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 20, 2013 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

:ok: :ok: :ok: za Gajeczkę!
A jak Fibiś, Mati i reszta?

Jakie duże mają być te pluszaki? Pewnie większe niż "bulwa"?
U nas w lumpeksie jest wielka skrzynia z pluszakami za grosze :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt gru 20, 2013 23:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze::ok: :ok: :ok: za Gajeczkę!
A jak Fibiś, Mati i reszta?

Jakie duże mają być te pluszaki? Pewnie większe niż "bulwa"?
U nas w lumpeksie jest wielka skrzynia z pluszakami za grosze :D

Z Fibim tez nie jest za kolorowo , bo jak boli go kręgosłup to ma dostawać lek przeciw bólowy w żelu do ustnie i tu jakos sobie radzimy w mięsie, ale jak go dostanie to go boli brzuch i na to tez ma leki , ale w tabletkach i tu jest ogromny problem, raz tylko udało mu sie podać , ale w polędwicy łososiowej , wiem że ona jest zasłona , ale nie mam wyjścia :( no i mam go oszczędzać i wyprowadzać tylko na załatwienie potrzeb aby nie nadwyrężał kręgosłupa , miednica tez daje o sobie znać , starość sie panu bogu nie udała :(:(:(

Matyldzi dużo lepiej :lol: , prawie nie rzezi no i apetyt wielki wrócił :ok: , na szczęście mamy sporo gourmecików dzięki Wam kochane cioteczki i wujkowie :1luvu:

Noemi nadal uwielbia czesać i jak spada z ramienia to wbijać sie w plecy i robić harakiri :mrgreen:

A Bartuś , hmm zastanawiam sie czy nie ma ktoś stroju do pływania :wink: , tak do pływania bo Bartuś kocha wodę , ale taka stojąca w misce , a nie do kąpiel , bo z kąpieli wychodzi suchszy niz z zabawy w misce , no i woda jest wszędzie tylko nie w misce :mrgreen:

Wincenty odpukać , wyciskanie idzie bez problemu no i karmę już też ładnie je :ok:

A Maksiu to uwielbia takie duuuze pluszaki , dziś to mu kupiłam w taniej odzieży 3 a w tym jedna taka duża , prawie jak on i to był strzał w 10 kte , choc te małe też mogą być :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 21, 2013 19:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Gajeczka dostała dzis antybiotyk i nospe , ciężko przechodzi te zapalenie pęcherza, ale jest odrobinkę lepiej , w wtorek następny antybiotyk i nospa codziennie rozkurczowo .

Martwi mnie Czort, chyba go znów boli kręgosłup :( , on uwielbia skakać z najwyższego miejsca w mieszkaniu :roll: , czyli z wysokiej szafy na stolik lub nawet na podłogę a przy jego 3 łapkach jest to problemem bo bardzo mocno nadwyręża ten kręgosłup , jak mu nie przejdzie to w poniedziałek do weta, ech ja chyba nie mogę mieć ani jednego tygodnia bez weta, jak to mówią tydzień bez weta , to tydzień stracony :mrgreen:

A też Bona mi zaczęła kichać :|

Ale tez i był dzis niespodziewany ale jaki fajny spacer z miko-bs i jej mamą poszliśmy z całą 4 do parku a Maksiu , Etna i Laryska szalały , kochana Magda z Laryska biegała bo jak wiadomo nie moge ze smyczy odpiąć bo nie wiadomo kiedy i czego sie wystraszy ...
Dziewczyny wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 21, 2013 23:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:Plakaty porzuconego pieska wiszą już w okolicy.
Obrazek

Mam doła , bo w poniedziałek będzie już 4 tyg jak ten biedak pojechał do schroniska , a nie ma go w zakładce psy do adopcji , czy on jeszcze żyje , nie mam odwagi tam dzwonić , jak on płakał jak ten sk......el go przywiązał na klatce schodowej , on był cały gorący z nerwów a sierść ma tak krótką ze może go zimno zabiło , mam dość czuje sie podle że nie udało mi sie nikogo znaleźć aby chociaż na dt ktoś zabrał , wszystko jest do dupy , idą święta radosny czas , ale nie dla niego , nie dla tych co cierpią w schroniskach , nie dla tych co jada na rzeź i będą zabijane w okrutny sposób , mam dość tego wszystkiego ,chce mi sie wyć !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 22, 2013 16:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Też ciągle myślę o bym biedaku :( Pocieszam się, że choć mrozów niema :(

Próbowałam się parę razy dodzwonić do schroniska, aby zapytać o niego, ale nikt nie odbierał :(

Trzymam :ok: :ok: :ok: za wszystkie Twoje chorowitki.
Napisz nam jak się miewają. Mam nadzieję że lepiej.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie gru 22, 2013 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

phantasmagori pisze:Też ciągle myślę o bym biedaku :( Pocieszam się, że choć mrozów niema :(

Próbowałam się parę razy dodzwonić do schroniska, aby zapytać o niego, ale nikt nie odbierał :(

Trzymam :ok: :ok: :ok: za wszystkie Twoje chorowitki.
Napisz nam jak się miewają. Mam nadzieję że lepiej.

Wiem kochana wiem , tam jest ciężko sie dodzwonić :(
dla tak małego pieska z tak słaba okrywa włosowa nawet taka pogoda jest zabójcza , bo noce sa juz zimne :(:(:(

No a Gaja minimalnie lepiej :)

Czort prawie wcale sie nie rusza, boli go ten kregosłup :(

A Fibi mi dzis dwa razy wymiotował :(

A Maksiem cały czas ćwiczymy nóżki i jest coraz większy opór i ich ruchliwość , może kiedyś stanie na nich sam , ogonek tez juz kilka razy zamerdał :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 22, 2013 20:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 22, 2013 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Justyś dla Ciebie :D
http://youtu.be/Z2RGtj992cY

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie gru 22, 2013 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

A tu jeszcze Rudolf jako jeden z inspektorów ekipy przed remontowej :mrgreen:
http://youtu.be/2S2N7w0JcBg

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie gru 22, 2013 22:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Grosziwo pisze:A tu jeszcze Rudolf jako jeden z inspektorów ekipy przed remontowej :mrgreen:
http://youtu.be/2S2N7w0JcBg

Ale cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon gru 23, 2013 8:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Obrazek
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 23, 2013 8:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Noemi kryzys - padaczka :(:(:(

Zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt dla Ciebie i całej ferajny życzy Alienor ze stadkiem :ok: :ok: :ok: :ok: . I specjalnie od Fionki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]