kotka w naszym łóżku?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2005 19:01

ok, pytanie moze bylo i głupie ale kto pyta nie błądzi :)

fazy

Od: Sob lut 05, 2005 17:46

Post » Sob lut 05, 2005 19:10

No i w sumie masz racje :lol: Oswiec jeszcze tesciowa, bardzo prosze.
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Sob lut 05, 2005 19:54

fazy pisze:wolałam się upewnić :) nasza niunia usilnie drapie w nocy pazurkami w kołdre żebsmy ja podnieśli i kładzie się koło mnie i kładzie pyszczek na mojej rece. ale ne iwedziałam w końcu czy może z nami spac( teorie teściowej) i ja wyganiałam :( chyba musze jej to wynagrodzic :)

Koniecznie, koniecznie musisz jej to wynagrodzić. Masz przesłodką niunię, która Cię kocha i ufa Ci. Bardzo dobrze, że spytałaś o to tutaj, jeśli będziesz miała jeszcze takie informacje i wątpliwości, nie miej oporów i wal na forum jak w dym. Serdecznie pozdrawiam Ciebie, Twojego męża i Waszą niunię. :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob lut 05, 2005 20:12

Aleba pisze:mnie ostatnio zajeżyła moja teściowa - zapytała uprzejmie mojego męża czy to, że wzięliśmy 2 koty oznacza, że nie chcemy mieć dzieci 8O

moja mama jak Chandrika pojawila sie u mnie w domu podsumowala sytuacje : "synu splodz dziecko a nie bierz kota" chyba ma podobne przekonania do twojej tesciowej hehe

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Sob lut 05, 2005 20:25 Re: kotka w naszym łóżku?

fazy pisze:czy kotka może spać w łóżku z ludźmi? mój mąż nie ma nic przeciwko ael ja nie jestem pewna? szłyszałam że może to doprowadzic do bezpłodności? dziękuje za odpowiedzi :)

O rany..... :roll:
Odpowiedź dla twojej teściowej - kot w łóżku w żadnym wypadku nie powoduje niepłodności. Można powiedzieć, że wręcz przeciwnie, podnosi płodność :wink: jeśli się weźmie pod uwagę jego relaksujące działanie....
Nie wspominam tu o dobroczynnym wpływie ciepłego, mruczącego kota na wszelkiego rodzaju reumatyzmy i inne dolegliwości, ani też o posiadanej przez koty zdolności neutralizowania negatywnego wpływu żył wodnych, które zdaniem radiestetów też mogą powodować niepłodnośc, że o nowotworach nie wspomnę :wink: :wink: :wink:
Nie wspominam tu, bo to poważne forum :wink:
A tak na marginesie - chyba nie bez powodu nordycka bogini płodności, Freya, jeździła rydwanem zaprzężonym w koty.... :twisted:
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Sob lut 05, 2005 20:26 Re: kotka w naszym łóżku?

fazy pisze:czy kotka może spać w łóżku z ludźmi? mój mąż nie ma nic przeciwko ael ja nie jestem pewna? szłyszałam że może to doprowadzic do bezpłodności? dziękuje za odpowiedzi :)

I dobrze słyszałaś, to szczera prawda...jeśli kot śpi z Wami, jest cieplutko, można go myziać, kot mruuuczy , mmm, zasypia się momentalnie, rano człowiek buzi się wypoczęty i zadwolony...i w tym szkopuł, bo to prowadzi do bezpłodności...kota, bo żeby wziąć drugiego, tego co się już ma trzeba albo pozbawić klejnotów, albo wysterylizować...tak więc teza jest w 100% słuszna...może to doprowadzić do bezpłodności :lol:

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Sob lut 05, 2005 23:48

Jak daleko musi sięgać brak wiedzy ogólnej, żeby móc zadać publicznie tak absurdalne pytanie?
Nauczycielka od biologii była chora przez cały proces nauczania?

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Sob lut 05, 2005 23:55

Kocurro pisze:Jak daleko musi sięgać brak wiedzy ogólnej, żeby móc zadać publicznie tak absurdalne pytanie?
Nauczycielka od biologii była chora przez cały proces nauczania?

Wiesz, Kocurro, mój 10-cio latek, jak go spytałam czy możemy nie mieć dzieci, bo Samina z nami śpi w łóżku i Aris, zrobił takie oczy 8O i spytał czy ja go podpuszczam :roll: czy myślę, że on taki głupi jest... i spytał, czy w takim razie wierzę, że dzieci przynosi bocian :roll: :twisted: ma to po mamusi :lol:

Nezia

Post » Sob lut 05, 2005 23:56

ale ja czasami sie wstydze "to" robic prz kocie bo on czasem siada i sie patrzy :oops:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

asiulka

Od: Czw sie 12, 2004 9:18

Post » Sob lut 05, 2005 23:58

asiulka pisze:ale ja czasami sie wstydze "to" robic prz kocie bo on czasem siada i sie patrzy :oops:

no to zamknij oczy :twisted: :lol:

Nezia

Post » Sob lut 05, 2005 23:59

no nie mogę i temu kot wychodzi w trakcie :oops: :lol:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

asiulka

Post » Nie lut 06, 2005 0:03

asiulka pisze:no nie mogę i temu kot wychodzi w trakcie :oops: :lol:

wyprowadź go przed, bo się zestresujesz :roll: :lol: :twisted:

Nezia

Post » Nie lut 06, 2005 0:05

oj źle napisalam on zostaje wyprowadzony przed :lol:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

asiulka

Post » Nie lut 06, 2005 0:07

asiulka pisze:oj źle napisalam on zostaje wyprowadzony przed :lol:

Asiulka, hmmm...a tak miedzy nami :wink: jak się wstydzisz przed kotem, a przed resztą domowników i facetem nie, to dziwne... :roll: :lol:

Nezia

Post » Nie lut 06, 2005 0:10

oj bo kot zrobi taka minę jakbym cos zrobila nie tak i czasem niektor ruchy wydaja mu sie do zabawy juz nie raz zostalam podrapana tam gdzie nie powiinno 8)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

asiulka

[poprzednia][następna]