Kochani, dzisiaj kolejne 60 puch wjechało do Schroniska
Mam dostać zdjęcia dokumentujące. A ponieważ pojawiły się "nieścisłości" i wątpliwości co do tego co robię i jak robię to właśnie siedzę nad podsumowaniem akcji Siódmakowej od maja do końca roku. Trochę to zajmie ale przecież ja tylko "klepię w klawiaturę" więc czasu mam jak lasu, mogę poklepać jeszcze więcej...
I błagam Was wszystkich, jeśli tylko ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości co do moich intencji, co tego, że akcją Siódmaków czy bazarkami kupczę schroniskowymi kotami i dorabiam przez rok do pensji to niech da mi znać od razu! Wyspowiadam się z każdego grosika od razu, nawet szczerzej niż przed księdzem, do którego z resztą nie chodzę
Na print screenach niestety nie widać dat ale mam nadzieję, że mi uwierzycie, z resztą są podane numery zamówień więc widać, że to nie to samo. Post będę edytować wklejając kolejne zamówienia.
edit: widać daty, ja nie zauważyłam
Miniaturki otwierają się do dużych zdjęć.

25.06.2013 - 60 puch Animondy 800gr, dodatkowo z kasy z bazarków Bozita i Felix dla Ludwisi, która była w DT.

16.07.2013 - 60 puch Animondy 800gr

11.08.2013 - 60 puch Animondy 800gr

31.08.2013 - tu akurat robiłam zamówienie przed wyjazdem na urlop, kupiłam więc 36 puch Animondy 800 gr a z pieniędzy jakie były z bazarków dokupiłam kotom żwirek i RC Baby Cat

03.10.2013 - 60 puch Animondy 800gr, tu widać lekką podwyżkę cen puszek oraz zmniejszone % zniżek jakie daje ZooPlus

03.11.2013 - 60 puch Animondy 800gr

24.11.2013 - tu udało się kupić kolejne 60 puszek w tym samym miesiącu dzięki temu, że SiódmakoDawców zrobiło się więcej

12.12.2013 - 60 puch Animondy 800gr
W tej chwili na Siódmakowym koncie jest kwota na kolejną partię. Jak tylko schronisko da cynk, będziem zamawiać.
Mam nadzieję, że takie "rozliczenie" wystarczy wszystkim wątpiącym aczkolwiek jeśli ktokolwiek chciałby się czegoś jeszcze dowiedzieć to zapraszam.
Ale dzięki tej zadymce wiemy, że dzięki Waszej pomocy od czerwca tego roku udało się kupić 456 puszek każda po 80dkg mięsnej, wartościowej karmy!