mir.ka pisze:dzisiaj byłam na takim kiermaszu i zbiórce na rzecz zwierzaczków ze schroniska , w zamian za datek można było między innymi dostać kawałek ciasta , które upiekłam tak wyglądało w całosci
mir.ka pisze:dzisiaj byłam na takim kiermaszu i zbiórce na rzecz zwierzaczków ze schroniska , w zamian za datek można było między innymi dostać kawałek ciasta , które upiekłam tak wyglądało w całosci
Przepraszam Mireczko ale to ważna informacja! Witam rozprawa w dn. 21.01.14r. o godz. 9.00 w Sądzie Rejonowym w Zabrzu przy ulicy 3-go Maja 21 w sali 112 Mam nadzieje ze pojawi sie duzo osób by pokazać społeczny sprzeciw wobec aktów znęcania sie nad zwierzętami
No ja potwierdzam, że ciasto mirki pięknie wyglada, a jeeeeeszcze piękniej smakuje, jestem jego - ciasta dozgoooonnym wielbicielem Puszysty biszkopt, pyszna przekładka jabłkowa i esy floresy z prawdziwej czekolady