Gibutkowa pisze:My niestety tymczasowo będziemy musieli zawiesić członkostwo, ale jak się tylko odkujemy niecoto wrócimy.
Gibutku, życzę szybkiej poprawy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:My niestety tymczasowo będziemy musieli zawiesić członkostwo, ale jak się tylko odkujemy niecoto wrócimy.
Ja-Ba pisze:Gibutkowa pisze:My niestety tymczasowo będziemy musieli zawiesić członkostwo, ale jak się tylko odkujemy niecoto wrócimy.
Gibutku, życzę szybkiej poprawy
Ja-Ba pisze:Zrobiłam przelew na połamaną koteczkę i poprosiłam by dano znać na naszym wątku jak pieniądze pojawią się na ich koncie.
Poprzedni beneficjenci potwierdzili tylko na swoim wątku, tam pieniądze szły "okrężną" drogą a opóźnienie wynikło z nieoczekiwanych problemów rodzinnych osoby, która miała je dalej przekazać. Mam nadzieję Pokrzywki że Wam to nie przeszkadza, bo ja już nic innego zrobić nie mogę.
Rakea pisze:
A co do pytania o nowego skarbnika i w świetle czasowego zawieszenia Gibutkowej - myślę, że Fundusz Pokrzywkowy albo należy scalić z innym albo zawiesić również, mały u nas ruch a i pieniądze zrobią się małe..smutno,ale takie życie.
Ja-Ba pisze:Pokrzywki, czy ja moge zgłosić na grudzień DT hanelki? viewtopic.php?f=1&t=152884&p=10324031#p10324031
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Google [Bot], Szprocik i 63 gości