Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 18, 2013 10:08 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Witam się :D
Kuba,w domu zawsze najgorsza praca,taka syzyfowa i nie doceniana w dodatku nie płatna :twisted: nie do przerobienia :roll:
Jestem żadna krwi ,wiec oglądam prace lekarzy na ostrym .
Koty zostały nową zabawkę,papierową torebkę zwiniętą w kulę,walka kto pierwszy kto dalej ,a szatan złapał w zeby i uciekł w kąt rozrywając zabawkę na strzępy :mrgreen:
Więcej roboty dla mnie co bym sienie nudziła :twisted:
Nadal smarcza.
Gucio mimo antybiotyk sapie ,nie wiem. Czy nie trzeba zmienic :|
Ja za to zmobilizowana do drogi,muszę do banku zapłacić mieszkanie i gaz ,900zl :evil: to poprostu grabież :x
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 18, 2013 12:24 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Ujawnię sie :oops: Dorciu gdzie i co studiuje Twój Syn? Ja siedzę jak na szpilkach i czekamy na wyniki :oops: :oops: Dziękuję wiesz za co :1luvu:
Kuba gdzie Ty wyszukujesz takie śliczne karteczki i podziwiam jak pięknie piszesz!
Kolejny raz - w tej chwili tego kotka miałabym ochotę zacytować u nas - czy można tak kiedyś na dobranoc :)
Nie widzisz tego bo nas nie znasz tzn. naszego wątka a może zaglądasz ukradkiem, spotykamy się u wielu wspólnych znajomych :wink:
Dziś pilnuję konkursy - te wątki, które nieraz wymieniałam - za 1,5 godziny koniec a "karmimy" 2 nowe kociaki ze Starogardu Gdańskiego :wink:

EDIT 13:04 - oficjalny komunikat wklejony :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 18, 2013 15:21 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

kussad jeszcze raz gratuluję :ok:
moje dziecię jest na zaocznych sportowych .
Zaczął marketing i zarządzanie ,po roku zrezygnował ,poszedł na dwuletnie studium pomaturalne .
Teraz znów studia zaoczne. ,musi pracować .

W końcu zrobiłam opłaty ,aż się boję bo zaraz przyjdzie prąd.
ogarniam ,ogarniam ,ogarniam i ogarnąć nie mogę :mrgreen:
tak tylko jojczę :oops: ,bo na razie jestem na bieżąco,no prawie :wink: i oby tak dalej ,oby siły starczyło :ok:

Kupiłamm dziś 4 tabletki Milbemaxu na odrobaczenie 60 zł :twisted: a czemu to ? bo łagodnie to przechodzą.
,Środek drogi ,ale skuteczny i chyba delikatny :roll:
przy Aniprazolu była tragedia ,a tu spoko ..obym nie przechwaliła.
Odrobaczać i zaszczepić...
i ODDAĆ :twisted:

Mogła bym w końcu spokojunie się wyspać ,bez ciumkania ,ugniatanie ,nadmiernego tłoku ..marzenie :lol:

Jak jechałam na fuchę w niedzielę ,zrobiłam coś bardzo ,bardzo głupiego ,jeszcze mi wstyd jak sobie pomyślę :oops: na najgorszym skrzyżowaniu wpierniczyłam się facetowi prawidłowo jadącemu dostawczym autem...na rowerze :oops: minął mnie o centymetry ,widziałam jego przerażenie ,ale kuźwa dziad wiedział że prawdopodobnie skończy się tragicznie ,a jednak nie hamował .
Jakimś cudem mi się udało ,jechałam dalej i czułam taki strach ,stres,przerażenie ..jak mogłam być taką debilką ,narazić siebie to pikuś ale innych ?
Właściwie dopiero teraz odtajałam i mogę sie pochwalić swoją głupotą :twisted: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 18, 2013 15:51 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 18, 2013 17:04 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Obrazek

Dorciu nie mogę otworzyć obrazka :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 18, 2013 19:31 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Wieczorem zerkne :wink: a to coś dla nas na przed świąteczne porządki :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 18, 2013 21:16 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Jak jechałam na fuchę w niedzielę ,zrobiłam coś bardzo ,bardzo głupiego ,jeszcze mi wstyd jak sobie pomyślę :oops: na najgorszym skrzyżowaniu wpierniczyłam się facetowi prawidłowo jadącemu dostawczym autem...na rowerze :oops: minął mnie o centymetry ,widziałam jego przerażenie ,ale kuźwa dziad wiedział że prawdopodobnie skończy się tragicznie ,a jednak nie hamował .
Jakimś cudem mi się udało ,jechałam dalej i czułam taki strach ,stres,przerażenie ..jak mogłam być taką debilką ,narazić siebie to pikuś ale innych ?
Właściwie dopiero teraz odtajałam i mogę sie pochwalić swoją głupotą :twisted: :oops:

Dorcia!! :strach:
najpierw zlamana ręka przy łażeniu przez tory kolejowe.. :strach:
teraz to!! :strach:

Małaś dbać o siebie.. jesteś potrzebna dziecku i footrom.. cała i zdrowa!!!!!
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro gru 18, 2013 21:37 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

aamms pisze:
dorcia44 pisze:Jak jechałam na fuchę w niedzielę ,zrobiłam coś bardzo ,bardzo głupiego ,jeszcze mi wstyd jak sobie pomyślę :oops: na najgorszym skrzyżowaniu wpierniczyłam się facetowi prawidłowo jadącemu dostawczym autem...na rowerze :oops: minął mnie o centymetry ,widziałam jego przerażenie ,ale kuźwa dziad wiedział że prawdopodobnie skończy się tragicznie ,a jednak nie hamował .

Miałaś dbać o siebie.. jesteś potrzebna dziecku i footrom.. cała i zdrowa!!!!!

że o znajomych i przyjaciołach nie wspomnę :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro gru 18, 2013 21:44 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Jesooo Dorcia :strach:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 18, 2013 22:23 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

:(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro gru 18, 2013 22:53 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

zgłupiałam ,poprostu zgłupiałam :oops: :cry: skrzyżowanie Chrobrego z Popularną ,powinnam zatrzymać się ,puścić bo miał pierwszeństwo ,zachowałam się jak ostatnia kretynka :oops:
No tak ,takie osoby leżą na cmentarzach z odpowiednim dopiskiem :oops:
pocieszam się że nie spanikowałam zatrzymując się na środku i pozwalając zrobić z siebie marmoladę :oops:
Nigdy więcej . :oops:

to nimo nic :twisted:
czy teraz da radę otworzyć ?
czy to tylko dla mnie bo nie umiem wstawić :lol:
Ostatnio edytowano Śro gru 18, 2013 23:00 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 18, 2013 22:55 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

nie , otwiera się link do poczty :?
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Śro gru 18, 2013 22:59 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:
aamms pisze:

Miałaś dbać o siebie.. jesteś potrzebna dziecku i footrom.. cała i zdrowa!!!!!

że o znajomych i przyjaciołach nie wspomnę :evil:

No ! Dobrze gadają :piwa:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro gru 18, 2013 23:05 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Przedświąteczne wskazówki na sprzątanie :wink:

JEŻELI MASZ BAŁAGAN W DOMU ,TO ZRÓB TAK
1.ZAŁÓŻ FOLDER NA PULPICIE.
2.NAZWIJ FOKLDER BAŁAGAN W DOMU.
3.IDZ DO KUCHNI ,WYPIJ LAMPKĘ WINA.
4.nACIŚNIJ PRAWĄ MYSZĄ ŻEBY USUNĄĆ FOLDER.
5.KOMPUTER ZAPYTA WTEDY ..czy chcesz na pewno usunąć bałagan w domu?
6.NACIŚNIJ KLAWISZ tak.
7.POŁÓŻ NOGI NA STOLE ,DOPIJ WINO I ODPOCZYWAJ !!!!
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 18, 2013 23:16 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Przedświąteczne wskazówki na sprzątanie :wink:

JEŻELI MASZ BAŁAGAN W DOMU ,TO ZRÓB TAK
1.ZAŁÓŻ FOLDER NA PULPICIE.
2.NAZWIJ FOKLDER BAŁAGAN W DOMU.
3.IDZ DO KUCHNI ,WYPIJ LAMPKĘ WINA.
4.nACIŚNIJ PRAWĄ MYSZĄ ŻEBY USUNĄĆ FOLDER.
5.KOMPUTER ZAPYTA WTEDY ..czy chcesz na pewno usunąć bałagan w domu?
6.NACIŚNIJ KLAWISZ tak.
7.POŁÓŻ NOGI NA STOLE ,DOPIJ WINO I ODPOCZYWAJ !!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

kuba.kaczor13

[poprzednia][następna]