Wituś we własnym domku-Wituś umarł :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 17, 2013 19:12 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Ja go wcale jakoś specjalnie nie reklamowałam, on się sam reklamuje, bo to super kot. Ale bardzo się cieszę :)
Bąbelek też się już pakuje, więc mam dziś dobry dzień :)
Pani spodobała mi się od pierwszej rozmowy, ale szukała kociego jedynaka, więc nie dla nas. Szkoda jednak było wypuścić fajny domek, więc na swoim wątku wrzuciłam prośbę o namiar na kogoś kto szuka domu dla jedynaka i Ala podsunęła mi Ciebie. Rozmowa z Panią była formalnością, jej wybór od razu padł na Witusia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto gru 17, 2013 19:16 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

Nie umniejszaj swojej roli-juz ja wiem, co piszę! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 17, 2013 19:17 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

ależ proszę bardzo, chociaż mój wkład był absolutnie żaden :ryk: oby więcej takich "bezużytecznych" bannerków :ryk:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Wto gru 17, 2013 19:18 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

:ok: :ok: :ok: :1luvu: :mrgreen:
Bądź szcześliwy Witusiu :dance2: :dance2: :dance: :dance:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Wto gru 17, 2013 19:21 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

:dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :balony:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto gru 17, 2013 19:22 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

ewar pisze:Przepraszam za OT, ale zapytam.Co z tymi trzema kociakami wyadoptowanymi w trójpaku? Wszystko u nich dobrze?

Ewuniu-przegapiłam Twojego posta-kociaki, a własciwie kociska, mieszkają razem u Pana, którego znalazła Kasiunia Kaprys2004. Maja raj na ziemi-Pan je kocha, pomimo kłopotów jakie sprawia mała Nel, nie szczędzi na nic, nawet kontaktuje sie z Rysią-behawiorystką. Maja dom z marzeń-ogromny, z pięknym zasiatkowanym balkonem i wchodzą Panu na głowę!
Dziękuję za pamięć o trojaczkach! :1luvu:

Maupeczko-a skąd Ty to możesz wiedzieć,że Twój wkład był prawie żaden?-a może własnie szczęście przyniósł???

Amando-Żbciu :D -wiem,że będzie szczęsliwy-dzięki wielkie za te słowa!!!

Ewuś ciesz sie razem z nami-w kupie jeszcze weselej!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto gru 17, 2013 19:23 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

Myszolandia pisze:że się powtórzę .....a nie mówiłam ?

:piwa: :dance:

Mówiłaś! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 17, 2013 19:25 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

No i się poryczałam :)
Zatańczę sobie, jak już Wituś pojedzie do domku :D
Witusiu kochany, szczęście uśmiechnęło się po raz drugi do ciebie :ok:
Pierwszy raz, gdy na twojej drodze stanęła Kasia i teraz :ok:
A kiedy Wituś wyrusza w podróż życia?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto gru 17, 2013 19:40 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

Cieszę się i z przyjemnością napiszę
A NIE MÓWIŁAM :kotek:

Witusiu, niech się Tobie wiedzie jak najlepiej. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 17, 2013 19:58 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

phantasmagori pisze:No i się poryczałam :)
Zatańczę sobie, jak już Wituś pojedzie do domku :D
Witusiu kochany, szczęście uśmiechnęło się po raz drugi do ciebie :ok:
Pierwszy raz, gdy na twojej drodze stanęła Kasia i teraz :ok:
A kiedy Wituś wyrusza w podróż życia?

Eluniu-w sobotę-transport juz mam-ten sam co zawsze-kolega za zwrot kosztów paliwa zawiezie nas do Warszawy!
ASK@ pisze:Cieszę się i z przyjemnością napiszę
A NIE MÓWIŁAM :kotek:

Witusiu, niech się Tobie wiedzie jak najlepiej. :1luvu:

Mówiłaś :lol:
Dziękuję!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 17, 2013 19:59 Re: Wituś gaśnie, umiera ze strachu bity przez koty -ratunku

ewar pisze:To kciuki :ok: :ok: :ok: Ja muszę ogłosić wreszcie Dudusia, już cztery miesiące u mnie siedzi i też powinien być jedynakiem.

Koniecznie!-też poproś o FB, może własnie tam domek czeka i jeszcze nie wie,że takie cudo jest!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto gru 17, 2013 23:15 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

Cudowna wiadomość rozjaśniła mroki strasznego tygodnia... Kochany Wiusiu!!!! :1luvu: :1luvu: Zazdroszczę nowemu domkowi takiego cudownego kociego przyjaciela! :flowerkitty:

Kasiu, brawo za wytrwałość! Łezka szczęścia i wzruszenia popłynęła po policzku. :piwa:

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Śro gru 18, 2013 6:07 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

Nareszcie jest wesoło na wątku :lol:
Cieszę się, że trójpaczek ma się dobrze, dzięki za odpowiedź.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro gru 18, 2013 7:17 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

Irmina SM pisze:Cudowna wiadomość rozjaśniła mroki strasznego tygodnia... Kochany Wiusiu!!!! :1luvu: :1luvu: Zazdroszczę nowemu domkowi takiego cudownego kociego przyjaciela! :flowerkitty:

Kasiu, brawo za wytrwałość! Łezka szczęścia i wzruszenia popłynęła po policzku. :piwa:

Irminko-jakie brawo! :oops: -ja juz zwątpiłam we wszystko!
To Wy mnie podtrzymywałyście na duchu!
ewar pisze:Nareszcie jest wesoło na wątku :lol:
Cieszę się, że trójpaczek ma się dobrze, dzięki za odpowiedź.

Ależ nie ma za co Ewciu!-szkoda tylko,że Kasia Kaprys prawie już nie bywa na Miau, bo to Ona mi zawsze relacje zdaje, ale mam do Niej tel i od czasu do czasu dzwonię :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro gru 18, 2013 8:50 Re: Wituś znalazł dom!!! Wrszawa czeka na nieśmiałka! :)

Jesoooo, jak się cieszę :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Wszystkiego najlepszego dla Witusia w nowym domku :piwa:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]