Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 17, 2013 16:28 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Agnesko gdyby czegoś było im trzeba - dawaj znać!!
Asiu Ty wiesz :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto gru 17, 2013 16:35 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Przeczytałam i powiem wam że chyba to moje ostatnie tymczasy ,nie jestem wstanie siebie i swoich pupili narażać na takich @#$%^&*&%^ brak słów.
Wydaje się że wszystko ok. mniej lub bardziej spokojnie oddajemy naszych miluśińskich ,a potem...
Strasznie mnie to ruszyło .
Basine Obłoczki.. :cry:
dobrze że już bezpieczne .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 17, 2013 20:26 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

O jesooo!-nie wierzę, no po prostu nie wierzę,że można byc tak podła bestią, bo nie człowiekiem przecież. Słów mi brak po prostu!
Boże, ile te kociny juz przeszły, dlaczego nie maja szczęscia?????
Teraz już niech będzie tylko lepiej, najlepiej!
Asieńko, Agnesko-przytulam i sił zyczę!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 17, 2013 22:27 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Cały czas nie mogę zrozumieć dlaczego? Dlaczego ktoś, kto powinien być wzorem - lekarz, okazał się tak podły.
Był przy wizycie PA, finansował osiatkowanie.
Dlaczego????
:( :(
:evil: :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 18, 2013 12:07 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Kochane, nie wiem co dzieje się z ludźmi - świat zamienia się w półświatek... :cry:

Ledwie biedne Obłoczki zostały uratowane i już kolejny dowód "człowieczeństwa" wczoraj znalazłam - kilkumiesięczna koteńka świeżo wyrzucona z domu, pewnie w ramach świątecznych porządków :(
Agapki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na szczęście są jeszcze cudowni, dobrzy, pełni empatii i zaangażowania oraz poświęcenia, wrażliwi ludzie, którym w moim wątku dziękuję.
Jesteście Wy, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 18, 2013 12:58 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Koteńka śliczniutka, czarniutka.
Jakby ktoś miał w planach się dokocić to proludzka Malwinka czeka.
:ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro gru 18, 2013 13:52 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Petka pisze:Koteńka śliczniutka, czarniutka.
Jakby ktoś miał w planach się dokocić to proludzka Malwinka czeka.
:ok: :ok:

O tak!!! Malwina jest wspaniała.
Kasieńko, dziękuję za wczorajsze wsparcie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 18, 2013 13:58 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Pokażcie Malwinkę Malutką. :) :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 18, 2013 18:27 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Obłoczki :( nie mam słów :evil:
Maleńka koteńko,trzymam za CIebie moc kciuków z daleka :ok: :ok: :ok: :ok:

Asiu ,Ty wiesz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 18, 2013 19:07 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asiulku kochany!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pokażesz Malwinkę?
Jak Ci Pecia zrobi FB, to zaraz znajdzie domek-zobaczysz
Peciu-nie bij :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro gru 18, 2013 21:04 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Kasiu, Asia sama jest fachowcem w tym temacie.
:mrgreen:

Petka

Post » Czw gru 19, 2013 7:17 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Aaaaaa!-to insza inszość! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 19, 2013 23:19 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Petka pisze:Cały czas nie mogę zrozumieć dlaczego? Dlaczego ktoś, kto powinien być wzorem - lekarz, okazał się tak podły.
Był przy wizycie PA, finansował osiatkowanie.
Dlaczego????
:( :(
:evil: :evil:

Ktoś kto powinien być wzorem powiadasz.
A pamiętasz kim była z wykształcenia pani z Wilczaka ?
jerzykowka, ty natomiast powinnaś pamiętać akcję z tym malutkim psiakiem Reksiem który tak ujął cię za serce a którego zabierałam na prośbę Honoraty z DS który to okazał się być niegodnym miłości Reksia. Pani w trybie natychmiastowym żądała zabrania psa bo inaczej odda go do schroniska . Dwa tygodnie później błagała aby Reksio wrócił bo dzieci tęsknią i płaczą.
Kim była z wykształcenia ?
Ano tak samo nauczycielką jak ta z Wilczaka czyli obie powinny dawać dobry przykład, bo w końcu skądś dzieci muszą czerpać wzorce.
Tak więc jak widzicie wykształcenie lub zawód wykonywany nie jest i nigdy nie będzie wyznacznikiem empatii.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw gru 19, 2013 23:42 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Dokładnie!
Miarą człowieczeństwa nie jest wykształcenie, pochodzenie, czy status-miarą człowieczeństwa są czyny, stosunek do ludzi i zwierząt!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 23, 2013 10:19 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]