mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam - okienko w kuchni umyłam a teraz przymierzam się do zakładania nowych firanek otrzymanych w gwiazdkowym prezencie od mamusi
Tak ale dzięki temu już wisi na okienku![]()
wcześnie prezent dostałaś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam - okienko w kuchni umyłam a teraz przymierzam się do zakładania nowych firanek otrzymanych w gwiazdkowym prezencie od mamusi
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam - okienko w kuchni umyłam a teraz przymierzam się do zakładania nowych firanek otrzymanych w gwiazdkowym prezencie od mamusi
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam - okienko w kuchni umyłam a teraz przymierzam się do zakładania nowych firanek otrzymanych w gwiazdkowym prezencie od mamusi
to się pochwal
zrób fotki
z koteczkami
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam - okienko w kuchni umyłam a teraz przymierzam się do zakładania nowych firanek otrzymanych w gwiazdkowym prezencie od mamusi
to się pochwal
zrób fotki
z koteczkami
Jutro jak się ustawią bo dziś Zuzia kanapuje a Polutek zaginął
Marcyśka pisze:Zapraszam na bazarek dla podwórkowcówviewtopic.php?f=20&t=159134&p=10319995#p10319995
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Zapraszam na bazarek dla podwórkowcówviewtopic.php?f=20&t=159134&p=10319995#p10319995
Takie śliczności a ja nie mam kasy![]()
Sama zbieram na Tygryska.
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Zapraszam na bazarek dla podwórkowcówviewtopic.php?f=20&t=159134&p=10319995#p10319995
Takie śliczności a ja nie mam kasy![]()
Sama zbieram na Tygryska.
Rozumiem,teraz są ciężkie czasy ale cieszę się ,że ci się podobają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości