Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 15, 2013 22:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

No wiem...wiem...Wy tam macie specjalne standardy, ale jak patrzę na te śliczne wymuskane kociambry to....jakoś mnie środkowa część twarzy boli... :-)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie gru 15, 2013 22:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Faaaajny sprzęt, mi by pasował, bo ja mam takie trochę lata 50-te w kuchni....

Lalek jest taki duży, bo Leon wygląda przy nim jakoś mikro ??

A ja mam drapaka na 154 cm, z bananowca, na środku salonu - jawajka zachwycona, śmiga po słupkach jak rezus, persowie - jeszcze nie zauważyli, cóż, daję im jakiś miesiąc, może się zorientują :roll:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Nie gru 15, 2013 22:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Kotkinsie takiego wypaśnego to nie mam, ale mam taki
http://allegro.pl/bosch-robot-mikser-ma ... 43571.html
i zupełnie wystarczy
może dla Ciebie też byłby dobry?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie gru 15, 2013 22:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Taki to i ja mam.
Marzy mi się przedmiot kultowy: to jak moja lodówka co to ją kupiłam z domem:)
Kultowa.

Ten mikser to nie coś , co się chowa do pudła po użyciu, ale ozdoba kuchni.

Smegowski wygląda tak : http://locusart.pl/smeg-lodowki-ale-tro ... ej-strony/
Posiadany egzemplarz jest w kolorze czarnym.

Dokupiono do niego przedmiot następujący (z pomocą Cairo, dzięki!): http://beautifulkitchensblog.co.uk/2012 ... microwave/
Też jest czarna.

Mam czas na przemyślenia wystrojowe do czerwca.

Hmmm... mam już więcej niż 20 lat.
Nie muszę przenosić się dramatycznie do nowego , pierwszego mieszkania , spać na materacu ani meblować go jednocześnie remontując i mieszkając w nim.
Mam gdzie mieszkać, w sumie to ma na celu poprawę komfortu to wszystko a nie konieczność życiową bo w jednym pokoju trzy pokolenia...
Dlatego chcę się otaczać rzeczami ładnymi.
To mój wymarzony dom a nie pierwsze "M".
Szukam , przeglądam wiem czego chcę i tylko czasem wkurza mnie ,że nikt jeszcze tego nie wyprodukował... :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon gru 16, 2013 20:24 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon gru 16, 2013 0:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

kotkins pisze:Szukam , przeglądam wiem czego chcę i tylko czasem wkurza mnie ,że nikt jeszcze tego nie wyprodukował... :mrgreen:

jakbyś miała zachcianki ceramiczne to wiesz ;)
właśnie jestem po pierwszych wypałach(po przerwie) :mrgreen:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon gru 16, 2013 12:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

kotkins pisze:Dlatego chcę się otaczać rzeczami ładnymi.
To mój wymarzony dom a nie pierwsze "M".
Szukam , przeglądam wiem czego chcę i tylko czasem wkurza mnie ,że nikt jeszcze tego nie wyprodukował... :mrgreen:

Jak ja to doskonale rozumiem.... Dlatego mój dom nadal w pewnych obszarach świeci pustkami Chcę takie jak ....chcę a jak mnie nie stać na razie/nie znalazłam nigdzie....poczekam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon gru 16, 2013 12:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

kotkins pisze:mam od 18 lat ten sam niepsuwalny mikserek Zelmera, który działa (skubaniec!) jak żyleta.

O, mój ma dopiero 15 z małym hakiem (sprezentowałam go sama sobie na osiemnastkę).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pon gru 16, 2013 13:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Mi się odechciewa zachcianek jak przychodzi do przeprowadzki albo do sprzątania. Minimalistką nie będę (w końcu jestem kolekcjonerką i po moim mieszkanku pląta się ponad 400 sów), ale zaczynam ograniczać inne "przydasie", "durnostojki" i "kurzowniki" do minimum. Co z tego, że coś mi się podoba, jak później zawadza/zbiera kurz/przydaje się raz do roku.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon gru 16, 2013 16:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Moja Mama kupiła sobie termomixa. Uznałam, ze oszalała........Ale wiecie co? od miesiąca właściwie o niczym innym nie mówi.......

Idzie oszaleć. Ja nie mam takich potrzeb.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 16, 2013 18:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Neigh u mnie to są tylko marzenia ściętej głowy ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon gru 16, 2013 18:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Moje marzenia o sprzętach domowych spełniła Roomba. Co prawda nie ze względu na stylistykę, ale na ilość przysług jakie mi oddaje.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Pon gru 16, 2013 18:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

kotkins pisze:
Anemon pisze:Jesooosie, zgubila Melona!!!!! :roll:

Śpi, pracuje nad...hmm...najpierw masa, potem rzeźba??? :mrgreen:

Ufff... Ale Lalislawa to sie szuka i znajduje, a Melonik musi sie sam znalezc?...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon gru 16, 2013 20:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Może Melon przekopał się do Chin? :strach:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon gru 16, 2013 20:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Niech se popaczom na insta, tam Melon jest!
Mel jakoś dziwnie najlepiej wychodzi w otoczeniu ogrodowym a teraz w ogrodzie jest paskudnie...
Z Melem poczekajcie do wiosny:)

Poprawiłam link do kuchenki, jestem z niej bardzo dumna:)

Ezzme ja już nie mam nic do kafelkowania niestety.
Kupiłam wypłytkowane, w dodatku płytki te mi się PODOBAJĄ!
W moim nowym domu podoba mi się prawie wszystko.
No, może tylko brak okna w kuchni...ale coś za coś: otwarta kuchnia albo okno.

Z wszystkich rzeczy w starym domu najbardziej będzie mi brakowało moich "koronkowych" płytek. Ich zabrać się nie da...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon gru 16, 2013 21:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

och nie ograniczam się do kafelek :wink:

lodówka piękna, kosmiczny mikser też, kojarzą mi się ze stylistyką lat 50.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

[poprzednia][następna]