Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Pola okupuje biblioteczkę a Zuzia....któż to wie![]()
Byłam dziś po południu u Tygryska. Czekał już na górze przy drzwiach. Gdy weszłam zaczął mnie opitalać dlaczego tak późno bo on głodny, stęskniony i w ogóle.![]()
Później przyszła moja koleżanka z tatą to posiedział z nami na górze w zakładzie fryzjerskim a gdy wychodziliśmy odprowadził nas do drzwi i przez szybę w drzwiach patrzył jak odchodzimy.
Kochany kociu!![]()
![]()
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Pola okupuje biblioteczkę a Zuzia....któż to wie![]()
Byłam dziś po południu u Tygryska. Czekał już na górze przy drzwiach. Gdy weszłam zaczął mnie opitalać dlaczego tak późno bo on głodny, stęskniony i w ogóle.![]()
Później przyszła moja koleżanka z tatą to posiedział z nami na górze w zakładzie fryzjerskim a gdy wychodziliśmy odprowadził nas do drzwi i przez szybę w drzwiach patrzył jak odchodzimy.
Kochany kociu!![]()
![]()
on jest naprawdę kochany![]()
cudowny kocio
dobranoc Ewciu
mir.ka pisze:co tak szybko uciekasz?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dobranoc Ewciu
Dobrej Mireczko!
Wymiziaj wszystkie futerka ode mnie
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dobranoc Ewciu
Dobrej Mireczko!
Wymiziaj wszystkie futerka ode mnie
małe i duże
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:co tak szybko uciekasz?
Zmęczona jestem tym dzisiejszym ganianiem po galerii w poszukiwaniu butów. Nie lubię takich miejsc - tego zgiełku , krzyku i masy latających ludzi.
Na szczęście buty kupiłam.
mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:oj tam , oj tam ,ponarzekać w ludzkiej naturze leży![]()
kotałki są i będą najwarzniejsiejsze![]()
![]()
nawet jak ci kradną z talerza
Spilett pisze:Heeeeeeeej
Pereł właśnie obróciła mi ekran w lapku o 180 stopni. Na komórce sprawdziłam jak odwrócić, inaczej bym nie pisała
Jak dziewczynki i Tygrysio?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości