Proszę pomóżcie nam szukać domu dla nich. Nie dlatego, że są piękne. Dlatego, że w schronisku będą siedziały tylko w małej klatce bo nie mamy kociarni. Bo po jakimś czasie będą wypuszczone. Bo trzeba im pokazać, że koci świat to porządna karma, drapak, drapanie za uszkiem i spanie przy ciepłym kaloryferze. To mają inne koty, moje, wasze. Naprawdę niewiele trzeba by uszczęśliwić kota.
Udostępniajcie, rozpytujcie wśród znajomych, może ktoś ma kącik dla nich, dla jednego.
Kociaki potrzebują lepszej karmy. Puszek i suchej.
Kocur jest wykastrowany.
Kontakt w sprawie kotów:
Alina 696 192 795
Koty przebywają w schronisku w Jastrzębiu-Zdroju
edit: Byłam dziś u tej ślicznej pary. Są jednakowi chociaż wiadomo kocur jest większy. I to sporo. Prezentują się naprawdę wspaniale a jak się je odkarmi bo chudziaki z nich ogromne to będą piękne koty. Trzeba też wyszczotkować sierść bo też jest zaniedbana. Apetyt mają albo animonda im smakuje. W każdym bądź razie mimo ogromnego stresu jaki wywołuje u nich pobyt w schronisku gdy niepokoi je każdy hałas szczekanie psa zjadły karmę, skorzystaly z kuwety a później kocur wpakował mi się na kolana i dla udowodnienia, że to miziak zdjęcie. Kotka jest bardziej wycofana ale też ona w tym mini stadzie jest na drugiej pozycji. Trzyma się z boku, do miski podchodzi powoli i czeka aż kocur zje, wyłapuje większy kawałek i je na boku.
Szukamy dla nich jednego domu ale jeśli nie będzie to możliwe a nie mogą w nieskończoność siedzieć w klatce być może pomyślimy o szukaniu dwóch domów.
Są naprawdę piękne, mają dłuższy włos, długi puszysty ogon, piękne duże żółte oczy.
Wszystkim którzy biorą udział w naszym wydarzeniu, udostępniają go BARDZO DZIĘKUJE. To naprawdę pilna sprawa.
Aha z pewną nieśmiałością ale może ktoś ma więcej animondy lub innej podobnej jakościowo karmy wesprzyjcie nas. Co do suchej kotka parę chrupek zjadła, kocur skupił się głównie na puszce.