To jeden z pierwszych kotów które poznałam na miau i którego losy cały czas śledzę. Henio jest mi bardzo bliski. Koteczku
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
No faktycznie - to rocznica Henia Dzięki Anita, że o tym pamiętasz. Ja mam zapisane ale jakoś mi umykają te rocznice
Tak Axa - to Henio tak ciamkał. Czasami, bardzo rzadko, coś mu się jeszcze przypomina i pociamka chwileczkę. Ale teraz to już duży kotek, więc pewnie się wstydzi
Niech nadchodzące święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam szczęście i pomyślność, niech moc wiary i siły doda otuchy w zmaganiu się z codziennością. Petka z potfforami
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2014 roku Potfforki z Dużymi