Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masKotka? pisze:Jeśli nie ma nikogo na niedzielny wieczorny dyżur, to ja podjadę.
Wieczorkiem powinnam dostać zdjecia Kiry z domku. Pani jest zadowolona i cierpliwa. Mówi, że Kira bardzo ładnie się bawi, poznała cały dom, grzecznie załatwia się tam gdzie trzeba, a jak ją wezmą na kolana to jest miziak. Tylko sama jeszcze nie ma odwagi podejść do nich.
terenia1 pisze:Kasiu to Ty robisz takie przepiekne-artystyczne tortyno normalnie szczęka mi opadła z wrażenia
masKotka? pisze:terenia1 pisze:Kasiu to Ty robisz takie przepiekne-artystyczne tortyno normalnie szczęka mi opadła z wrażenia
DziekujeWystawiłam je we wrześniu chyba, gdy mi powiedziałaś,zebym pomyślała o jakimś bazarku, a ja do tego nie mam weny, więc wstawiłam to co potrafię
niestety póki co żadnej kasy z tego nie ma, ale jedno zamówienie, jeśli jest aktualne, będzie
terenia1 pisze:Kasiu ale mozna w sumie zrobić taki nietypowy bazarek albo coś na Pchlim Targu można tam wstawić zdjęcia Twoich "cudeniek" i np gdyby ktos miał okazję jakąś to by u Ciebie mógł taki torcik zamówića ciasta też pieczesz?
Kurcze, ale zdolniacha z Ciebie - wszystkie torty prześliczne
masKotka? pisze:terenia1 pisze:Kasiu ale mozna w sumie zrobić taki nietypowy bazarek albo coś na Pchlim Targu można tam wstawić zdjęcia Twoich "cudeniek" i np gdyby ktos miał okazję jakąś to by u Ciebie mógł taki torcik zamówića ciasta też pieczesz?
Kurcze, ale zdolniacha z Ciebie - wszystkie torty prześliczne
Ja właśnie po to je wstawiłam i pisałam o tym. Masz za dużo na głowie i pewnie przeoczyłaś
Ciasta też piekę ale nie mam na to zbyt dużo czasu
masKotka? pisze:terenia1 pisze:Kasiu to Ty robisz takie przepiekne-artystyczne tortyno normalnie szczęka mi opadła z wrażenia
DziekujeWystawiłam je we wrześniu chyba, gdy mi powiedziałaś,zebym pomyślała o jakimś bazarku, a ja do tego nie mam weny, więc wstawiłam to co potrafię
niestety póki co żadnej kasy z tego nie ma, ale jedno zamówienie, jeśli jest aktualne, będzie
Iwona11 pisze:Ja mam w styczniu urodziny, odezwę się do Ciebie Kasiu
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 16.12.-22.12.
16.12. pon. rano Beatka wiecz. brak
17.12. wtorek rano Ania wiecz. brak
18.12. środa rano brak wiecz. Agata
19.12. czwartek rano Ania wiecz. brak
20.12. piątek rano brak wiecz. brak
21.12. sobota rano brak wiecz. brak
22.12. niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 87 gości