ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 12, 2013 9:57 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Kamakolo Droga,
czy zechciałabyś przesłać na PW swoje dane tzn. imię i nazwisko, bo datę wpłaty już mamy. PW najlepiej bezpośrednio do Jolek albo do mnie.
Na pewno wpłata jest, ale mogła umknąć w podliczaniu wpływów ślepaczkowych na koncie Fundacji, na którym przecież wiele się dzieje.
Dziękujemy za czujność :D I za pomoc, oczywiście :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 12, 2013 20:36 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Homerku - trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
kicikicimiauhau

Post » Czw gru 12, 2013 20:49 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

lista beneficjentów listopadowa

1. koty z chorymi oczkami z tego wątku :
viewtopic.php?f=1&t=158402
koordynator akcji: martka
ObrazekObrazekObrazek
-leczenie

martko, napisz ile jest tych kotków z chorymi oczkami, czy były u weta, ewentualnie jaka forma pomocy jest wygodniejsza dla Ciebie: faktura z lecznicy czy zamówienie z zooplusa?

edit: kotków z oczkami do leczenia jest 5
forma: faktura z lecznicy za leczenie oczek

2.mały bursztynek dt lidka02 Obrazek
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155036&start=975
-zabieg/leczenie

forma: karma (kotek po zabiegu już )

Dzieki darczyńcom, wszystkie te kotki otrzymałay wsparcie :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Czw gru 12, 2013 21:12 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

co tak tutaj cicho- nikt czekoladek się nie domaga 8O

Mam juz komputer- wielki ukłon dla Pana Informatyka, bo spisał sie na medal, zważywszy,że mi komp kaputnął dokumentnie :?
Nie mam za to wesołych wieści o moim Milo :(
właśnie wróciliśmy od weta , jak bardzo Milo jest chory świadczy fakt,że dziki kot wolnożyjący w moim biurze dał sie spokojnie wsadzić do transporterka, a także bardzo ładnie współpracował z Panią doktor przy badaniach, pobieraniu krwi i usg, czekamy na wyniki, zarówno na panel nerkowy, morfologie jak i (przy okazji)na felv-upraszamy o kciuki, aby to jednak nie było to, co podejrzewam ... :(
Milo jest taki kochany i mądry, wiedział,ze chcemy pomóc, dzisiaj źle sie poczuł , nie jadł już od rana, był jakiś nie taki jak trzeba - o ile wiecie o co chodzi :roll: Tulinek go pocieszał, jak mógł, kochana kocinka
Straszny, obrzydliwy dzień dla moich ślepaczków-takż edla Rolfika, który po raz pierwszy odkąd u mnie jest , od 2007roku rano dostał ataku padaczkowego ..normalnie tylko się pochlastać -kto ma trochę miłosierdzia w sobie niechaj dobije mnie jakiś kamieniem ...

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt gru 13, 2013 8:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

alessandra, przytulam.
Nie smutaj :(
Bardzo mocno trzymam kciuki za co tylko sobie życzysz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt gru 13, 2013 8:32 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Podejrzewam, iż nikt miłosierdzia takowego nie okaże, z racji takiej, iż na tym forum miłosierdzie okazujemy w pierwszej kolejności kotom. I nawet przekupstwo słodkościami tudzież innym alkoholem nic nie da, albowiem próbując dobić kamieniem Ludzia, tutaj najbardziej oberwałyby koty. Nici więc z tego miłosierdzia, nawet przed świętami :mrgreen:
Trza w garść się wziąć, i to akurat tyczy się kotów. Uprasza się więc o przekazanie swoim futrzakom, nad którymi się opiekę sprawuje, aby w garść się wzięły i nie robiły tu żadnych psikusów z chorowaniem. Żadnych. Proszę to ode mnie przekazać.
Ja Homerrowi również udzieliłam reprymendy, tuż po wczorajszej wizycie u weta, kiedy to wet usłyszawszy, że Homerros owszem rośnie ładnie, ale w porównaniu do rodzeństwa to jak mały kociak wciąż wygląda, wet ze smutkiem odpowiedział "no żebyśmy tu nie mieli do czynienia z karłowatością przysadkową". Nic z tego. Żadnej karłowatości. Żre za pięciu, szaleje jak huragan, nic mu nie jest, rośnie sobie w swoim tempie. I już. Od tego wczorajszego wetowego wypowiedzianego zdania (a może od mojej udzielonej reprymendy), Homerrros w moich oczach przez noc urósł co najmniej z pół kilo :lol: Jak ze mną w nocy spał wtulony w szyję, to normalnie czułam jakby większy był :lol:

Trzymam kciukasy za wszystkie te kociaste, które gorsze dni zdrowotnie miewają :ok: :ok: :ok:
I za Ludziów równie mocne :ok: :ok: :ok:

Musi być dobrze, prawda? No musi.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt gru 13, 2013 19:10 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Alessandro kochana, trzymam i przytulam!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob gru 14, 2013 11:59 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

alessandra, bardzo mocno przytulam i trzymam kciuki za Mila :ok: :ok:
kicikicimiauhau

Post » Sob gru 14, 2013 15:10 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Też trzymam :ok:
Dobijanie nie wchodzi w grę - zostawiałabyś D. z kotami wszystkimi??

Podeślij mi tego informatyka :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 16, 2013 0:23 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

wpadam przelotem i donoszę o nowopowstałym fanpage'u niewdomego Homerka :1luvu:
https://www.facebook.com/pages/Homer/58 ... 701?ref=hl
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon gru 16, 2013 8:11 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Nasza Ola wczoraj pożegnała ukochanego Milo [']. :cry:
Możecie sobie wyobrazić co przeżywa, dlatego chwilkę nie będzie Jej tutaj.

Olu Kochana, żegnamy wspólnie z Tobą cudownego Milo, któremu podarowałaś szczęśliwe, pełne miłości życie.
Serce pęka :cry:
Przytulam...........
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 16, 2013 8:23 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

[*]
przytulamy..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon gru 16, 2013 8:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

[']
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pon gru 16, 2013 8:31 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Milo ['] :cry:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

[poprzednia][następna]