No właśnie,jakie bombki ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edyszka pisze:A własnoręcznie robione, były nawet na bazarku![]()
![]()
Edyszka pisze:A to 2 malutkie bombeczki, takie jak te z bazarku Avatarka![]()
Edyszka pisze:Ewie obiecałam foty chłopaków, więc 2 w jednym, fotki Maćka i Tośka, a obok moja świąteczna dekoracja, bombka z cekinów, kilka wieczorów i 2 weekendy pracy![]()
mir.ka pisze:Edyszka pisze:A to 2 malutkie bombeczki, takie jak te z bazarku Avatarka![]()
fiolet![]()
mój kolor![]()
one są do kupienia?
Edyszka pisze:mir.ka pisze:Edyszka pisze:A to 2 malutkie bombeczki, takie jak te z bazarku Avatarka![]()
fiolet![]()
mój kolor![]()
one są do kupienia?
Dla Ciebie, jedna z nich może być, ta srebrna, druga jest przewidziana jako ozdoba przy prezencie pod choinkę
na bazarku były po 15 zł, , więc 15 zł na konto Fundacji Miaukot z dopiskiem dla Avatarka ( + nic z forum)i jest Twoja
mir.ka pisze:Edyszka pisze:mir.ka pisze:Edyszka pisze:A to 2 malutkie bombeczki, takie jak te z bazarku Avatarka![]()
fiolet![]()
mój kolor![]()
one są do kupienia?
Dla Ciebie, jedna z nich może być, ta srebrna, druga jest przewidziana jako ozdoba przy prezencie pod choinkę
na bazarku były po 15 zł, , więc 15 zł na konto Fundacji Miaukot z dopiskiem dla Avatarka ( + nic z forum)i jest Twoja
to jeszcze mi podaj średnicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek i 20 gości