Beeju, Guree, Natalia i Kacperek [*] część II - smutno...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 10, 2013 15:29 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

ale skoro mój udział w konkursie się zakończył, to mogę wrzucić zdjęcie...
tak wygląda mój wypiek:
Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto gru 10, 2013 16:50 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

osz kurde 8O :1luvu:
ale cudo 8O :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 10, 2013 18:32 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

zdolna , co nie :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 10, 2013 22:45 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

zaczynam się rumienić czytając to :oops: :oops: :oops:

charm

Post » Wto gru 10, 2013 23:29 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

a rumień się ,rumień,to czysta ,naga ,goła ,rozebrana prawda,ooo ! :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro gru 11, 2013 20:23 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

no to się rumienię ;) :oops: :oops: :oops:

a mi dzisiaj zimno :(
na razie u mamy jestem, potem przyjedzie tż ;)

a wczoraj byłam na szkoleniu z behawiorystą :mrgreen:

charm

Post » Śro gru 11, 2013 20:42 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

Charm, jakie piekne piernikowe gospodarstwo :1luvu:
Az mnie natchnęłaś, żeby z tegorocznych pierniczków z młodą zrobic takie choineczki :D

ogladałam foty Rudisia z poprzedniego zycia i fakt niezbity to ten sam kot, ale oczyska ziona taka beznadzieją.
Teraz co całkowicie inne spojrzenie, inne emocje, to widac jak na dłoni :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 11, 2013 22:15 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

a ja się tutaj witałam dzisiaj ? :oops:

ja się na Rudisia napaczać nie mogę :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro gru 11, 2013 22:17 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

charm pisze:ale skoro mój udział w konkursie się zakończył, to mogę wrzucić zdjęcie...
tak wygląda mój wypiek:
Obrazek

O rany jakie piękne! 8O :1luvu:
W mieście moich dzieci co roku w grudniu na głównym deptaku jest wielki namiot, w którym powstaje ogromna jego makieta (znaczy miasta) zrobiona właśnie z pierników... charakterystyczne miejsca, zakątki... Robią ją wspólnie szkoły, przedszkola, warsztaty zajęciowe i kto tylko chce (pewnie się jakoś dzielą miejscami i powstaje cudna całość) z jeżdżącą kolejką nawet, podświetlone...A najbardziej wymiata ten zapach, jaki się tam rozchodzi - po prostu bajka!!!! Mam filmiki ale one tego klimatu za bardzo nie oddają http://www.youtube.com/watch?v=pQQre80T ... e=youtu.be
mam jeszcze jeden ale się długo wgrywa...pokażę później :)
Edit. jest :D http://www.youtube.com/watch?v=M1LUQvlz ... e=youtu.be
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob gru 14, 2013 12:06 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

shira3 pisze:
charm pisze:ale skoro mój udział w konkursie się zakończył, to mogę wrzucić zdjęcie...
tak wygląda mój wypiek:
Obrazek

O rany jakie piękne! 8O :1luvu:
W mieście moich dzieci co roku w grudniu na głównym deptaku jest wielki namiot, w którym powstaje ogromna jego makieta (znaczy miasta) zrobiona właśnie z pierników... charakterystyczne miejsca, zakątki... Robią ją wspólnie szkoły, przedszkola, warsztaty zajęciowe i kto tylko chce (pewnie się jakoś dzielą miejscami i powstaje cudna całość) z jeżdżącą kolejką nawet, podświetlone...A najbardziej wymiata ten zapach, jaki się tam rozchodzi - po prostu bajka!!!! Mam filmiki ale one tego klimatu za bardzo nie oddają http://www.youtube.com/watch?v=pQQre80T ... e=youtu.be
mam jeszcze jeden ale się długo wgrywa...pokażę później :)
Edit. jest :D http://www.youtube.com/watch?v=M1LUQvlz ... e=youtu.be

świetne :ok:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie gru 15, 2013 20:26 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 15, 2013 22:33 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

Shira, to Bergen to :1luvu:
piękne jest, gdzie tam do niego mojej chatce ;)

ja tylko na moment, muszę kociątka zgłosić do wyborów, a ogólnie od ponad tygodnia nie miałam nawet kiedy się wyspać, i na miau też czasu brakuje :oops:
ale chociaż szynki świąteczne uwędzone :D
zdjęcia będą ale później, w sensie jutro-pojutrze :oops:

charm

Post » Nie gru 15, 2013 22:34 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

ale bym sobie pojadła takiej szyneczki uwędzonej :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 15, 2013 22:38 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

Myszolandia pisze:ale bym sobie pojadła takiej szyneczki uwędzonej :oops:

ja zapisałam się na taką w sklepie :)
może nie pachnie tak jak własna, ale ci co jedzą nie narzekają :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon gru 16, 2013 8:29 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

mir.ka pisze:
Myszolandia pisze:ale bym sobie pojadła takiej szyneczki uwędzonej :oops:

ja zapisałam się na taką w sklepie :)
może nie pachnie tak jak własna, ale ci co jedzą nie narzekają :)
na pewno lepsza od "standardowej sklepowej" :)

a co do zapachu wędzonej samodzielnie - oj pachnie, pachnie...
kilka sztuk czeka na "rozdanie" - mama, babcia, rodzice tż-ta, itd, no i wiszą w łazience :oops:
powinno się wchodzić z klamerką na nosie, bo wejście bo otwarcie drzwi skutkuje gwałtownym zwiększeniem wydzielania soków żołądkowych :lol:

a tak wyglądały moje maleństwa w trakcie wędzenia (tzn zdjęcie po jakiś 2h wędzenia, łącznie wędziły się jakieś 5h)
Obrazek

(trochę łaciate, bo nie było tyle miejsca, żeby się nie stykały, i musiałam przekładać, jak robiłam to zdjęcie to je "odwracałam" :oops: )

charm

[poprzednia][następna]