PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepło!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 13, 2013 22:25 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Co za kiermasz?? Co można zanabyć?

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Pt gru 13, 2013 22:39 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

patkazal pisze:Co za kiermasz?? Co można zanabyć?

Patrycjo - tu będziemy :wink: :

GaGa Kafe w Pruszkowie
Zapraszamy w niedzielę 15 grudnia 2013 w godzinach 12:00 – 18:00
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt gru 13, 2013 22:55 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Spróbuję zatem wpaść ;)

Dziękuję!

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Pt gru 13, 2013 23:52 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

dajcie mi cynka proszę przed kolejnym kiermaszem na paluszki, to dostarczę jakieś kociofanty w miarę możliwości. niestety w niedzielę nie będzie mnie w centralnej PL...

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Sob gru 14, 2013 8:26 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Fleur pisze:dajcie mi cynka proszę przed kolejnym kiermaszem na paluszki, to dostarczę jakieś kociofanty w miarę możliwości. niestety w niedzielę nie będzie mnie w centralnej PL...

Piszemy tutaj :
http://mrau.com.pl/

i tutaj :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

A ja już będę pamiętać o obiecanych kociofantach i jak tylko będziemy brać udział w następnym kiermaszu - zapukam w Twoje okienko :wink: . I już z góry cieszę się i dziękuję :mrgreen:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob gru 14, 2013 11:32 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Pozdrowienia od Mimi (naszej panienki z okienka) i Rudolfa
Obrazek
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Sob gru 14, 2013 11:36 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

I informacja piknikowa. Zapraszamy jutro do Pruszkowa.

Obrazek
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Sob gru 14, 2013 17:32 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Witajcie.
Właśnie wróciłem z Palucha .
Mało ludzi :( , mało adopcji :(
osobiście wysłałem do fajnego domku 732/13 (żółty pokój) i małą koteczkę szylkę z dziecińca .
Wiem że trzy koty poszły do adopcji przed 12 .15 ( o tej godzinie dziś dotarłem) z czego jedna
nie przeszła weta i wróciła do szpitala ( ale to Revontulet i MałgosiaZ z pierwszej ręki przekażą)
Koty zaopatrzone , czekają na jutrzejszą zmianę opiekunów :mrgreen: .
A i jeszcze jedno .Dziś dotarły do schronu trzy porcje serduszek .jedną z nich miałem rozczęstować
w pokojach , ale na sam koniec przyszło się pytać kilka osób no i się siatka gdzieś się zawieruszyła ,
zamotałem się i w pośpiechu nie mogłem jej znaleźć :oops: .Powinna leżeć w ostatnim pomieszczeniu tam gdzie
gazety w rogu przy szafie . Sprawdźcie proszę bo jak się zepsują to :roll: :roll: smród fuj :?

a ja jutro pokażę się w Gaga Kafe.
Ostatnio edytowano Sob gru 14, 2013 17:54 przez kuba.kaczor13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob gru 14, 2013 17:53 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

4 adopcje to nie jest może jakiś szał, ale nie jest też bardzo źle. W soboty ostatnio bywało gorzej. A czy jest dużo nowych?
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Sob gru 14, 2013 17:56 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

boniedydy pisze:4 adopcje to nie jest może jakiś szał, ale nie jest też bardzo źle. W soboty ostatnio bywało gorzej. A czy jest dużo nowych?

Przyszły 3 nowe koty ze szpitalika , ale o numery nie miałem jak się dowiedzieć . jeden do żółtego
a dwa do czerwonego pokoju.
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob gru 14, 2013 18:11 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Choinka 2013 wersja Boniedydy :kotek: Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob gru 14, 2013 18:33 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Ja mam już dwie ozdoby choinkowe :P
Czekam niecierpliwie na wieści od Revontulet.
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Sob gru 14, 2013 20:02 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Do domków pobiegli wspomniana przez Kubę kolorowa dziewczynka oraz 732, a także Klara i Kręcioł.
Klara będzie miała towarzystwo drugiego kota i bardzo fajnych Opiekunów.
Kręciołowi też trafił się dom, ze ho ho :mrgreen: . Bardzo sympatyczni i odpowiedzialni ludzie go wzięli :ok:
Widziałam już piękne zdjęcie Kręcioła z domu - mam nadzieję, że akne je wstawi :mrgreen: .
Z adopcji została cofnięta 665 i niestety wróciła do szpitala :( . Niech maleńka szybciutko zdrowieje :ok: .

Dolomita wygłaskana, na rączkach wynoszona, pazurki obcięte :ok: . Proszę, zadbajcie jutro o nią.
Dziś miałam fajny telefon z pytaniem o Dolomitkę. Mam nadzieję, że Pani jutro dotrze do schronu, bo dziewczynka bardzo potrzebuje domu.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob gru 14, 2013 20:49 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Fleur pisze:dajcie mi cynka proszę przed kolejnym kiermaszem na paluszki, to dostarczę jakieś kociofanty w miarę możliwości. niestety w niedzielę nie będzie mnie w centralnej PL...

Kociofanty, książki, bibeloty itp. dostarczać można cały czas, bo wystawiamy takie rzeczy na naszym koncie na Allegro:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=28995844
Konto ma status charytatywny, więc nie ponosimy opłat za wystawianie i prowizji od sprzedaży.
Dziś są dostępne tylko aukcje cegiełkowe, bo aukcje na fanty się pokończyły wcześniej, bo niesprzedane do tej pory na Allegro przedmioty będziemy jutro sprzedawać na kiermaszu w Pruszkowie (https://www.facebook.com/events/577641338971712/)

Jeśli ktoś chciałby podarować fanty na nasze aukcje, to proszę o wiadomość na PW do mnie.
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Sob gru 14, 2013 21:01 Re: PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepł

Revontulet pisze:Do domków pobiegli wspomniana przez Kubę kolorowa dziewczynka oraz 732, a także Klara i Kręcioł.
Klara będzie miała towarzystwo drugiego kota i bardzo fajnych Opiekunów.
Kręciołowi też trafił się dom, ze ho ho :mrgreen: . Bardzo sympatyczni i odpowiedzialni ludzie go wzięli :ok:
Widziałam już piękne zdjęcie Kręcioła z domu - mam nadzieję, że akne je wstawi :mrgreen:

Kręciołowi się trafił dziś Super Domek, z którym osobiście z wielką przyjemnością rozmawiałam wczoraj długo przez telefon. Jeśli potencjalny adoptujący długo jest w stanie słuchać mojego słowotoku, to znaczy, że do kota też będzie mieć cierpliwość ;)

Domek się dziś stawił do schroniska i otrzymałam wczesnym wieczorem MMSem zdjęcie Kręcioła z domowych pieleszy, w których zdążył już zwiedzić wszystkie kąty, spożyć kurczaka, po czym zająć kanapę i przystąpił do mycia się - czyli poczuł się jak w domu, a oto dowód:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

[poprzednia][następna]