Moderator: Estraven
casica pisze:Dałam kiedyś ogłoszenie, że są kotki do wzięcia. Dzwoni facet i drżącym z emocji głosem pyta - czy są rude? Nie proszę pana, jest jeden czarny i bure tygryski. Facet łamiącym się głosem - o Boże... i odłożył słuchawkę![]()
Świat mu się zawalił?

za nie takiego małego maluchacasica pisze:...Nie rozumiem w ogóle, tak na marginesie, tego bzika na punkcie rudzielców.
...
zabers pisze:casica pisze:...Nie rozumiem w ogóle, tak na marginesie, tego bzika na punkcie rudzielców.
...
I ja nie rozumiem. Fakt, mniej mi się zlewa z podłożem, ale nic poza tym. Żadnej erupcji intelektu (akcelerator do dziś nie powiedziała), ani przebłysku myśli technicznej (przypominam, że Kulka umie obsługiwać ksero).
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...Nie rozumiem w ogóle, tak na marginesie, tego bzika na punkcie rudzielców.
...
I ja nie rozumiem. Fakt, mniej mi się zlewa z podłożem, ale nic poza tym. Żadnej erupcji intelektu (akcelerator do dziś nie powiedziała), ani przebłysku myśli technicznej (przypominam, że Kulka umie obsługiwać ksero).
Ale być może zauważyłaś jaka jest Kulka?
Bura![]()
Inteligencja wpisana w paseczki![]()
A tak serio, to jakaś chyba moda jest na rude. Rude jest argumentem na tak, zupełnie nie wiem czemu

felin pisze:...
Weci twierdzą, że ze zwierzakami jest podobnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 572 gości