Moja Duża ma "super zapłon"++++++666666666666666" (właśnie się rozciągnąłem na klawiaturze i dopisałem sobie jakieś krzyżyki i numery które podobno nazywają się szóstkami, Duża nie wierzy w zabobony, ma nawet w indeksie od paru lat ostatnie cyfry 666 i mówi,że to jej przynosi szczęście przy jakichś egzaminach), dopiero teraz odpaliła kompa i przeczytałem że są tu dla mnie śliczne życzenia:) Bardzo dziękuję wszystkim Ciociom, wymiziałyście mnie tak słodko że się rozpływam i znowu mi się chce spać , więc idę na moje kocynio, lubię go tak jak Was"Witamy w naszych skromnych progach nowe Ciocie ,jak Wam minął dzień wczorajszy, jak upływa dzisiejszy?
Ja niestety mam krzyż pański bo muszę się trochę pouczyć na egzamin, w dodatku ustny, będę klepać 18 grudnia, mam nadzieję że się uda,ale jak ma się nie udać skoro mam czarnego Kotka który przynosi szczęście i Was trzymających kciuki...
Dzisiaj ząbkami Kotek zdjął sobie bombkę z choinki, wsadziłam na swoje miejsce ale na szczęście już się potem nie zainteresował