Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczasów

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 12, 2013 20:51 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

BĘDZIE !!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 12, 2013 20:52 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

barbarados pisze:będzie jadła . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jak karat przejdzie to i apetyt powinien być i odkarmimy koteczkę :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 12, 2013 20:53 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

mir.ka pisze:
shira3 pisze:
mir.ka pisze:
żeby jeszcze jeść chciała, ale przez ten katar nie ma apetytu biedulka :(
ale jakie zwierzaki są mądre, jak było zdrowa to jej nie było widać, ale jak się rozchorowała to się pojawiła i dała złapać :)

Wiedziała biedulka, kto jej pomoże... koty są mądre tylko czasem pomoc przychodzi za późno....
Dobrze, że kicia już u was :ok:

tylko jej się nie podoba ,że musi siedzieć zamknięta w kontenerze, bo wet zabronił kontaktu z pozostałymi, ledwo wyleczonymi
na szczęście kontener kupowany pod wielkość Rudzi ,a Myszka dziesięć razy od niej mniejsza :)

"Kontener" przypomina mi o regulaminie wrocławskiego MPK, który wisi w każdym autobusie i tramwaju i ma taki zapis:

"zwierzęta powinny być przewożone w odpowiednim pojemniku zabezpieczającym przed wyrządzeniem szkody"
a wcześniej było - "w odpowiednim OPAKOWANIU" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw gru 12, 2013 20:54 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

Potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: . Malutka znajdzie super domek :ok: Wiesz , co robisz , znasz się , więc Mycha bedzie szybciutko zdrowa :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw gru 12, 2013 20:54 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

kurcze, szkoda że wysłałam już bursztynka dorzuciłabym saszetkę RC convalescence dla malutkiej :(
jak dam radę to jutro może Ci jeszcze wyślę.
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Czw gru 12, 2013 21:04 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

isabell36 pisze:kurcze, szkoda że wysłałam już bursztynka dorzuciłabym saszetkę RC convalescence dla malutkiej :(
jak dam radę to jutro może Ci jeszcze wyślę.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw gru 12, 2013 22:02 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

Ależ wieści!. Śliczna mysiunia, niech zdrowieje nam szybciutko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt gru 13, 2013 12:08 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

zawiozłam Rudzika do jego nowego domku, zamieszka w Sosnowcu z rówieśnicą Balbinką buro-białą koteczką wykarmioną butelką
już to świadczy o tym, że powinno być dobrze, bo rodzina zwierzolubna
jest jeszcze mały piesek, a raczej suczka jamnikowata oraz rybki i papużki :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 13, 2013 12:10 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

mir.ka pisze:zawiozłam Rudzika do jego nowego domku, zamieszka w Sosnowcu z rówieśnicą Balbinką buro-białą koteczką wykarmioną butelką

no to powodzenia kotkowi na nowej drodze życia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oby Dzień Czarnego Kota i piątek trzynastego przyniosły mu szczęście :kotek:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt gru 13, 2013 12:14 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

mir.ka pisze:zawiozłam Rudzika do jego nowego domku, zamieszka w Sosnowcu z rówieśnicą Balbinką buro-białą koteczką wykarmioną butelką

Rudziątko!
Wszystkiego najlepszego w nowym Domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Pt gru 13, 2013 12:18 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

trochę mi smutno, ale domek wydaje się w porządku
jutro ma jechać Karmelek
i rozmawiałam z domkiem dla Zuzi, trzymajcie :ok:
może wezmą czarno-rude zamiast całego rudego :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 13, 2013 12:19 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

Myszka już zaczęła jeść, to dobrze , że jej apetyt wrócił, ale nadal kicha :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 13, 2013 12:22 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

mir.ka pisze:trochę mi smutno, ale domek wydaje się w porządku
jutro ma jechać Karmelek
i rozmawiałam z domkiem dla Zuzi, trzymajcie :ok:
może wezmą czarno-rude zamiast całego rudego :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Żądamy wieści, jak im będzie się wiodło w nowych domkach :1luvu:

Spilett

Post » Pt gru 13, 2013 12:31 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

będą jak tylko mnie poinformują
i jeszcze fotki , które robiłam dzisiaj Rudzikowi
Obrazek

mir.ka

Post » Pt gru 13, 2013 15:54 Re: Rude jest piękne i bure też cz.3- szukamy DS dla tymczas

trzymam kciuki za adoptusie, i za maleńką oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]