Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 12, 2013 16:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Neigh pisze:Ja nie o tym - ja namawiam Kotkinsa, zeby się niczym ja gdzieś przykleił i przestał mieć OBOWIAZEK

Neigh jest zagorzała anarchistka:-)

ale trzeba mieć gdzie się przykleić
kiedyś to było "koty generalnie..."

a Kalina od wczoraj bawi się drewnianym żwirkiem dla kotów :ryk:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Czw gru 12, 2013 18:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Dooobra , w weekend założę.
Na razie brakuje mi sił. O 17 jestem zezwłokiem oczekującym jeno na sen. Rano się budzę zmęczona...trzeba mi urlopu.
Mam trochę wolnego między wszelakimi świętami ,ale dziś mi zameldował jeden gabinet ,że ma wolne 500 punktów do końca grudnia i mam je "zrobić".
Czyli - wolne się chwilowo idzie bujać.
Bo ktoś czegoś nie wpisał, ktoś (chyba?) policzył źle i zamiast uroczej nadróbki punktowej mam cholerną niedoróbę!!!
Znaczy : mam z koleżanką , która jak co roku jedzie do Austrii na narty w tym czasie " bo mam małe dzieci" (najmłodsze szósta klasa) i już ma zabukowane.
Miło będzie otrzymać dodatkową kasę...ale ja nie mam siły.
A kontrakt zrobiony być musi, inaczej ulubiony nfz zabierze punkty co zaskutkuje zmniejszeniem dochodów...

Jeżdżę z gabinetu do gabinetu wczesnym popołudniem i tak se patrzę na te szczęśliwe kobiety co to o 15 wychodzą z pracy i z torbą zakupów kroczą dostojnie ku domowi swemu. A ja jak ten debil siedzę w ciemności żeby przyjmować ludzi , którzy nie wykonują moich zaleceń a potam zdziwieni są jak ta żaba rozjechana na torowisku ,że się nie poprawia...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw gru 12, 2013 20:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Ale za to masz stały dopływ klientów. A tak - wszyscy by się wyleczyli i już...

Aby założyć nowy wątek, wystarczy kliknąć klawisz "nowy temat", wpisać ów temat plus z literkę w pierwszym poście. Podołasz. Jeśli chcesz coś wpisać na początek, możesz potem uzupełnić.
Ale ja nie nalegam, byś otwierała nowy wątek i to już...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw gru 12, 2013 23:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Eee...oczko łzawi zaffffsze... :mrgreen:

kotkins

Post » Pt gru 13, 2013 1:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

kotkins pisze: A ja jak ten debil siedzę w ciemności żeby przyjmować ludzi , którzy nie wykonują moich zaleceń a potam zdziwieni są jak ta żaba rozjechana na torowisku ,że się nie poprawia...

...a czasem pomagam takim niektórym, co to załamani nfz zagubionym w polskiej dziwnej czasoprzestrzeni, a od Kotkinsa wychodzą uskrzydleni i z receptą na różowe (czyli niebiesko-czarne :) ) okularki... :1luvu:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Pt gru 13, 2013 9:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Mam przez to rozumieć, że NIE przyjedziesz między Świętami i Sylwestrem???! No tego mi jeszcze nie mówiłaś..

Bo wiecie - my tak z Kotkinsem gadamy średnio 40 min dziennie, nie?:-) I czasem się czuje jak nawiedzona jak tu jej jeszcze coś pisze.........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 13, 2013 10:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

kotkins pisze:[...]zdziwieni są jak ta żaba rozjechana na torowisku ,że się nie poprawia...

kotkins'ie, mogę sobie czasem to Twoje powiedzenie cytować?
jest boskie!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt gru 13, 2013 11:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Żaba na torowiesku : Żaba szła torami tramwajowymi z drugą żabą. Druga mówi do pierwszej "nie idź po torach, bo cię tramwaj przejedzie". Pierwsza nie słuchał- szła.
Przyjechł tramwaj, przejechał pierwszą żabę jakoś tak ,że zostały zn iej tylko morda i wybauszone żabie oczy.
Druga żaba na ten widok : "No i co?! ZDZIWIONA?!"

Zalało nam nieubezpieczoną księganię- straty na kilka tysięcy...piątek , trzynasty...

kotkins

Post » Pt gru 13, 2013 11:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

kotkins pisze:Żaba na torowiesku : Żaba szła torami tramwajowymi z drugą żabą. Druga mówi do pierwszej "nie idź po torach, bo cię tramwaj przejedzie". Pierwsza nie słuchał- szła.
Przyjechł tramwaj, przejechał pierwszą żabę jakoś tak ,że zostały zn iej tylko morda i wybauszone żabie oczy.
Druga żaba na ten widok : "No i co?! ZDZIWIONA?!"

dzięki!
kotkins pisze:Zalało nam nieubezpieczoną księganię- straty na kilka tysięcy...piątek , trzynasty...

sziit!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt gru 13, 2013 12:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

ezzme pisze:
Neigh pisze:Ja nie o tym - ja namawiam Kotkinsa, zeby się niczym ja gdzieś przykleił i przestał mieć OBOWIAZEK

Te, a Ty w swoim wątku to ostatnio raczyłaś się odezwać prawie dwa miesiące temu! :twisted:

PS: Kotkins, doczytałam o księgarni, współczuję :(
Ostatnio edytowano Pt gru 13, 2013 13:37 przez floxanna, łącznie edytowano 1 raz

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt gru 13, 2013 13:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Przykro mi z powodu księgarni :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 13, 2013 13:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Moze ten co zalał był ubezpieczony.........ale i tak i tak szkoda.

Ezzme - Kalina jest madre dziecko - nie ma to jak drewniane zabawki. Ten wszechobecny plastik jest koszmarny......;-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 13, 2013 14:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Kotkins bardzo mi przykro z powodu księgarni

floxanna pisze:
ezzme pisze:

Te, a Ty w swoim wątku to ostatnio raczyłaś się odezwać prawie dwa miesiące temu! :twisted:

PS: Kotkins, doczytałam o księgarni, współczuję :(

ale zdjęcia były!
co mam tak pisać sobie a muzom, szczególnie, że jakoś nie mam "lekkiego pióra";) (w dobie komputerów brzmi to dziwnie)
zresztą cieszę się, że jestem w miarę na bieżąco z tym co się u Was dzieje

Neigh ale nie musiała już próbować czy smaczny :twisted:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt gru 13, 2013 14:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Książki zalało? :conf: :strach:

Ojeju :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt gru 13, 2013 14:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Bardzo współczuję zalania.

Kotkinsie, ten pech trzynastopiątkowy to przez to, że nie masz czarnego kota. Weź ufarbuj Amelkę, zobaczysz, że od razu się polepszy :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]