Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:![]()
Wczoraj po południu wróciłyśmy /./. Nie jest dobrze, ale przynajmniej w domu.
Trzymamy za szybkie zdiagnozowanie i wyleczenie kolana![]()
Pozdrawiamy!
Wiesz, że bardzo ważne są właśnie takie głupoty, bzdurki i świadomość, że ktokolwiek do nas zagląda a nie że tylko prowadzę monolog…Sarah DeMonique pisze:hej. ja jestem, zaglądam często, ale nic nie piszę. bo skoro nie mam nic ciekawego do powiedzenia, to głupotami Ci głowy zawracać nie będę...
kussad pisze:Nie wiecie przypadkowo jak można leczyć nogę po ugryzieniu przez kota - miejsce bolesne i bardzo zaczerwienione trochę spuchło. Kot szczepiony przeciw wściekliźnie własny
Ugryzienie dziś rano, odkażenie Panthenolem
casica pisze:Ale to jest źle i bez sensu postawione pytanie. Czemu miałabyś o nim zapomnieć?bluewonder pisze:Czy możliwe jest zapomnieć o swoim kocie którego kochało się nad życie ?Ja pamiętam wszystkich moich bliskich, którzy odeszli i wszystkie moje zwierzęta, które odeszły. Czemu miałabym zapomnieć?
Ale ból po stracie jest czymś zupełnie naturalnym i normalnym, żałoba też. A później wspomina się tych, którzy odeszli z miłością, z uśmiechem, ale nie jest/nie powinno być to pasmo jakiejś udręki, cierpienia, rozdrapywania ran. To niestety naturalne, tak jak naturalne i oczywiste są śmierć i przemijanie. Można więc, i powinno się, przyjąć to naturalnie, albo oszaleć, w sumie wybór należy do nas.bluewonder pisze:Mija kilka miesięcy a ja tęsknie za nim coraz bardziej, wzięcie nowego nie wydaje mi się dobrą opcją nie ukoi bólu.
Mam wrażenie że to nigdy nie minie tzn do czasu kiedy i ja zasne.
Jeśli to co napisałaś, wybacz, to egzaltacja, to minie. Jeśli to szczere, to ja bym się zaniepokoiła. Zaniepokoiła i jednak skorzystała z pomocy specjalisty bo być może tak się zapętliłaś, że sama już nie dasz rady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 130 gości