Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barteczek11 pisze:dziekim bardzo! alem mam pytanie? Jak będe miał zostać modem to admin się do mnie sam zgłosi czy co...
rokko pisze:(...)chyba, że postępowaniem, zachowaniem na forum i wypowiedziami da się dowód, że się jest zdrowym na umyśle
Wojtek pisze:rokko pisze:(...)chyba, że postępowaniem, zachowaniem na forum i wypowiedziami da się dowód, że się jest zdrowym na umyśledobry opis!
Barteczku, byc moderatorem, to ciężki kawałek chleba. Na Forum są prawie 4000 użytkowników. I każdy z nich patrzy moderatorowi na ręce. Cokolwiek moderator zrobi - nigdy nie zadowoli wszystkich. Zawsze sypią sie na niego gromy od niezadowolonych forumowiczów.
DeDe pisze:Wojtek pisze:rokko pisze:(...)chyba, że postępowaniem, zachowaniem na forum i wypowiedziami da się dowód, że się jest zdrowym na umyśledobry opis!
Barteczku, byc moderatorem, to ciężki kawałek chleba. Na Forum są prawie 4000 użytkowników. I każdy z nich patrzy moderatorowi na ręce. Cokolwiek moderator zrobi - nigdy nie zadowoli wszystkich. Zawsze sypią sie na niego gromy od niezadowolonych forumowiczów.
A ja żyję w błogiej nieświadomości - nawet nie wiem, kto jest moderatorem![]()
I nie narzekam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości