7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 10, 2013 19:32 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:Pani od Hesi i Hany , po otrzymaniu inf ile kotki ważą i że można im obciąć pazurki, nie odzywa się :evil:

ech... :roll: szkoda.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 12, 2013 11:39 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

byłam na tyle "miła", że wysłałam do Pani prośbę o informację czy koteńki ją interesują. Milczy. Ludziska są dziwni choć mnie juz malo dziwią.
A buraski są jak do rany przyłóż. Zrobie im nowe ogloszenia i będziemy czekać na domek, domki. szkoda ich w tym dużym stadzie. One nawet same kombinują jak oddzielić się od małych aby sobie spokojnie zjeść czy pobawić się po swojemu. Zwłaszcza Hana . Ta koteczka jest inteligentna bardzo i potrafi dopasować calość do swoich potrzeb a nie siebie do ogółu. Szkoda mi ich coraz bardziej że siedzą u mnie w dużym stadzie i nie maja kogoś na wyłoączność. Honorka też , gdyby miala wiecej przestrzeni , szybciej by mnie zaakceptowala, myslę, Nad nią pracuję ile się da.

Ramonetka ma luzne kupki ale to chyba skutek wołowinki, która zjadla w tempie błyskawicznym. Rafi ma dziwne oczy, takie jakby obwiedzione bezfuterkiem- obserwuje, Serek jest mamką i kotkiem myjnia dla wszystkich:)). Samanta czasami na siłę go myje , żeby tez mial tę przyjemność.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw gru 12, 2013 17:42 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Asiaczku,skrobnij co u Słodziaków
Smyrnę jakieś zdanie na wydarzeniu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 12, 2013 18:14 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

wrzuciłam dwa tematy i kilka zdjęc
dzięki :1luvu:

asia2

Post » Czw gru 12, 2013 18:15 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Oooo,pędzę :1luvu: :piwa:
Ojejku ,słodkosci u CIebie zostają ? dobrze zrozumiałam ? :love:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw gru 12, 2013 18:26 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Myszolandia pisze:Oooo,pędzę :1luvu: :piwa:
Ojejku ,słodkosci u CIebie zostają ? dobrze zrozumiałam ? :love:

NIE!!!!!:))
źle zrozumialaś!!! :))))To byłoby za dużo szcześcia jak dla mnie. Wprowadzam je do rezydentów bo trudno mi tak dzielić chałupę na dwie części a i koty są ciekawskie i pchają się wszędzie.

asia2

Post » Czw gru 12, 2013 18:28 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

wiem,wiem,domyśliłam się Asiu,ale jakoś swoimi oczami je u CIebie widziałam :oops: :oops:
Idę w końcu działac

uzupełnione >

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw gru 12, 2013 19:31 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Asia, siedziałam dzisiaj na tablicy (w sensie portalu :) ) - zmieniłabym fotę główną w Twoim ogloszeniu, bo te dwa słodziaki się zlewają i jak sie patrzy ogólnie na stronę z ogłoszeniami to właśnie ta fota jest niewyraxna. A teraz na fb widziałam fajne, wyraxne z widocznym kotem foty - np. bym wstawiła ramonkę na łówne zdjęcie w ogłoszeniu.
Sorry, ze się wtrącam, mam nadzieje, ze się nie obrazisz :mrgreen: wracam do maluchow.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw gru 12, 2013 19:38 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

dobrze, dobrze , że zwracasz na to uwagę . Ja co drugi dzien, trzeci zmieniam głowne zdjęcie i teraz jest takie a wcześniej była Ramonka:))

asia2

Post » Czw gru 12, 2013 19:43 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:dobrze, dobrze , że zwracasz na to uwagę . Ja co drugi dzien, trzeci zmieniam głowne zdjęcie i teraz jest takie a wcześniej była Ramonka:))

to polecę dalej, skoro się nie obraziłaś - TYTUŁ, koniecznie tytul zmień, na jakiś inny. Nawet jesli nie w tresci to zrob jakies duże litery, usmieszek itp. Bo taki jak masz to są tytuly prawie wszystkie...

Marzenia11

Post » Czw gru 12, 2013 19:48 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

zaproponuj proszę bo nie mam pomysłu

asia2

Post » Czw gru 12, 2013 19:53 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:zaproponuj proszę bo nie mam pomysłu

ja tez nie. Jeszcze. Nie mogę sobie przypomnieć tytułów jakie miałam gdy mialam czarną hołotę Łapy dwa lata temu. Poszły jak bułeczki, a były po prostu czarne z plamka na torsie, czyli standard. Wiem, ze jakies te tytuly wymyslne były, poszukam moze jutro gdzies w mailach.

Marzenia11

Post » Czw gru 12, 2013 21:13 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Myszolandia pisze:wiem,wiem,domyśliłam się Asiu,ale jakoś swoimi oczami je u CIebie widziałam :oops: :oops:
Idę w końcu działac

uzupełnione >

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dziękuję :1luvu:

asia2

Post » Czw gru 12, 2013 21:14 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:zaproponuj proszę bo nie mam pomysłu

ja tez nie. Jeszcze. Nie mogę sobie przypomnieć tytułów jakie miałam gdy mialam czarną hołotę Łapy dwa lata temu. Poszły jak bułeczki, a były po prostu czarne z plamka na torsie, czyli standard. Wiem, ze jakies te tytuly wymyslne były, poszukam moze jutro gdzies w mailach.

czekam w takim razie :ok: :ok:

asia2

Post » Sob gru 14, 2013 22:38 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

taka informacja , może na Fb równiez. Nie wiem co się dzieje ale Ramonetka ma lekką biegunke i Rafiemu trzecia powieka wychodzi. poza tym wszystko gra, martwie się. Nie chce im znowu podawac antybiotyku.

asia2

[poprzednia][następna]