wczoraj domki znalazł ostatni krówek od długowłosego Clausa i mały burasek-wiecie który-ten słodziak
Dlaczego ten Słodziak-Burasek tyle czekał, to JA NIE WIEM?! Toż to jest chodząca rozkosz.

Moderator: Estraven
wczoraj domki znalazł ostatni krówek od długowłosego Clausa i mały burasek-wiecie który-ten słodziak
Lidka pisze:To ja krótko rzucę:
masaż stóp (refleksoterapia), nacieranie piersi rub arom, siemię lniane -te glutki do picia, oddychanie otwartymi ustami nad posiekaną cebulą - trochę szczypie, kogel-mogel z cytryną jedzony bardzo wolno - cytryny dużo - zajzajer ale da się po pół łyżeczki zjeść.
Madleine pisze:i du** du** du**. Młody jednak na antybiotyku ( wiec zas mnei nie bedzie ;/ ),sama juz nie wiem co robic...moze tu ktos madry sie znajdzie.bo on od miesiac furczy w drogach oddechowych,raz osluchowo czysciutki,a zaraz potem dramat .Ewidentnie cos mu tam zalega,a kaszlec nie chce. Bral flegamine,ale po niej kaszle na sucho,oprocz tego goraczki zero itp. ale to trwa juz miesiac.Poki co antybiotyk nie pomaga...jest tu ktos madry i uspokoi spanikowaną matkę?
P.S. sory za off top,ale szukam juz pomocy wszedzie bo wizyta dopiero jutro u dr a ja odchodze od zmyslow ;/
się podpisuje rękami i nogamitangerine1 pisze:Madleine pisze:i du** du** du**. Młody jednak na antybiotyku ( wiec zas mnei nie bedzie ;/ ),sama juz nie wiem co robic...moze tu ktos madry sie znajdzie.bo on od miesiac furczy w drogach oddechowych,raz osluchowo czysciutki,a zaraz potem dramat .Ewidentnie cos mu tam zalega,a kaszlec nie chce. Bral flegamine,ale po niej kaszle na sucho,oprocz tego goraczki zero itp. ale to trwa juz miesiac.Poki co antybiotyk nie pomaga...jest tu ktos madry i uspokoi spanikowaną matkę?
P.S. sory za off top,ale szukam juz pomocy wszedzie bo wizyta dopiero jutro u dr a ja odchodze od zmyslow ;/
na mnie najlepiej działają inhalacje nebulizatorem, a mam spore doswiadczenie w zapaleniach oskrzeli i płuc![]()
pomagają nawet inhalacje zwykłą solą fizjologiczną czy mgiełką solankową, ale przy poważniejszej chorobie lekarz przepisze odpowiednie leki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 210 gości