Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołuje

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 11, 2013 20:41 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Rzeczywiscie czaderskie ubranko :) Ale panna nie wyglada jakby doceniala...
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro gru 11, 2013 21:22 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

aż bym sobie co złamała, żeby tak obandażowane mieć :D
elegancja i hajlajf :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro gru 11, 2013 21:38 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Dobra, ciotki kochane, dwie sprawy.
Po pierwsze primo, ciotka Boo wystawiła na allegro super fanty na opolskie koty. Nie wiem, dlaczego nie jest w aukcjach zaznaczone, że to na taki cel, ale nie wnikam. Polecam, sama już zalicytowałam, można się ze mną bić, trudno. :mrgreen:
Pozwalam sobie zacytować z wątku Boo:
Jak co roku, kochana Cioteczka marivel wsparła Opolskie Koty Bez Domu kilkoma wypaśnymi fantami :D Za co niezmiernie jestem Cioteczce wdzięczna :1luvu: Wszystkie fanty trafiły na Allegro:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=44838

Każda złotówka uzyskana ze sprzedaży tych kosmetyków trafi do opolskich schroniskowców. Zapraszam do udziału w aukcjach :) Jeśli ktoś nie ma konta na Allegro będziemy pomagać

Po drugie primo - kolejna akcja klikania pt "karmimy psiaki" Jazda, klikać.
http://tablica.pl/nakarm-psa/rankings/
Ostatnio edytowano Śro gru 11, 2013 22:13 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 11, 2013 21:41 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Czad, czad!
A nawet moc piekielna :twisted:
Po bandaże trzeba będzie do wetów na zakupy chodzić :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro gru 11, 2013 22:30 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie doł

Boo pisze:Jazda, klikać
- kliknięte :ok:
kicikicimiauhau

Post » Śro gru 11, 2013 22:45 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Polecam, sama już zalicytowałam, można się ze mną bić, trudno. :mrgreen:

mówisz masz :mrgreen:

no cóż, niektórzy mają mrok piekielny i moc skull chanów, a ja mam za to od wczoraj aportującą kotkę. Przynosi w pysku mysz, kładzie ją u stóp czekając na rzut. Potem następuje tradycyjny galop i triumfalny powrót - klasyka panie, klasyka. 8 razy to nie może być przypadek :mrgreen: psieje mi Lala ot co!
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Pt gru 13, 2013 8:49 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Dobra, ciotki kochane, dwie sprawy.
Po pierwsze primo, ciotka Boo wystawiła na allegro super fanty na opolskie koty. Nie wiem, dlaczego nie jest w aukcjach zaznaczone, że to na taki cel, ale nie wnikam. Polecam, sama już zalicytowałam, można się ze mną bić, trudno. :mrgreen:
Pozwalam sobie zacytować z wątku Boo:
Jak co roku, kochana Cioteczka marivel wsparła Opolskie Koty Bez Domu kilkoma wypaśnymi fantami :D Za co niezmiernie jestem Cioteczce wdzięczna :1luvu: Wszystkie fanty trafiły na Allegro:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=44838

Każda złotówka uzyskana ze sprzedaży tych kosmetyków trafi do opolskich schroniskowców. Zapraszam do udziału w aukcjach :) Jeśli ktoś nie ma konta na Allegro będziemy pomagać

Bo wywaliliby mi aukcje :? Tak było w zeszłym roku. Jako szaremu człowiekowi nie wolno mi zakładać aukcji charytatywnych. Tylko i wyłącznie sformalizowane instytucje mogą takowe na Allegro robić.

Meg, serdecznie dziękuję!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob gru 14, 2013 16:54 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Z CYKLU
PAZURKOWE SPRAWY.

Melduję ciociom, że trzymam łapę na pulsie!
Obrazek

Megana

Post » Sob gru 14, 2013 18:42 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

:ok: :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob gru 14, 2013 21:52 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

:ryk: boskie ! Pazurek zaloguje się tutaj i prawdę nam powie jeszcze przed wigilią.... :kotek:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Sob gru 14, 2013 21:59 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Ależ on ma łapę jak pantera. :strach:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob gru 14, 2013 22:04 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Co za gość robi wrażenie :strach:

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Sob gru 14, 2013 22:26 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

mimbla64 pisze:Ależ on ma łapę jak pantera. :strach:

No, jak uważa, że za dużo operuję myszką, to tylko wysuwa pazury i muszę się z nim wykłócać o wolność dla własnej prawej ręki... :roll:
Ale w ostatnich dniach zaczął mruczeć, sprał Generała, pokłócił się z Celiną i domagał się posiłku na parapecie w wykuszu razem z resztą kompanii.
Proces integracyjny chyba możemy uznać za zakończony sukcesem.

Megana

Post » Nie gru 15, 2013 21:41 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Cudownie! :)

A ja sie zakochalam :1luvu:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie gru 15, 2013 23:55 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:
mimbla64 pisze:Ależ on ma łapę jak pantera. :strach:

No, jak uważa, że za dużo operuję myszką, to tylko wysuwa pazury i muszę się z nim wykłócać o wolność dla własnej prawej ręki... :roll:
Ale w ostatnich dniach zaczął mruczeć, sprał Generała, pokłócił się z Celiną i domagał się posiłku na parapecie w wykuszu razem z resztą kompanii.
Proces integracyjny chyba możemy uznać za zakończony sukcesem.

He, he. Ja mam takiego gościa w domu, który niby przychodzi do mnie na kolanka, kiedy siedzę przy kompie.
Ale szybko się okazuje, że chodzi o polowanie na moją rękę. :twisted:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia][następna]