Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:BiednaNie słyszałam nigdy o takim przypadku u kota. Ale popatrz, u mnie też po suchym były wymioty i przeszliśmy na puszki. Już też obliczaliśmy ile to miesięcznie nas wyniesie, nic miłego ale co zrobić, jak on nic suchego nie może
Ale ja się pogubiłam, to Ty mu barfa dajesz (z ręki)?
solarie pisze:A ja naturalnie jestem blondynką, ale włosy farbuję od lat. Jak farbowałam na czerwień/rudości to latałam do fryzjera co 2 miesiące, bo przy moim naturalnym kolorze wyglądało jakbym siwiała w wieku lat -nastu.Teraz farbuję na brąz i wystarczy mi co 4-5 miesięcy dosłownie, bo jakimś cudem mój odrost idealnie się zlewa z kolorem włosów, farba wypłukuje się znaaacznie wolniej od czerwieni i jest super, bo wygląda jakby to był mój naturalny kolor.
Milena_MK pisze:Echhh dziewczyny, co Wy wiecie o siwych włosach... moja rodzina niestety od strony mamy ma tkaie geny, że mama w wieku 30 lat była juz siwiuteńka, ja mam niestety to samo, mój brat ma 27 i juz połowe włosów siwych... I to jeszcze tak chamsko srebrne, wszędzie to widać. Farbuję co 2 tygodnie ten odrost, przez to skóra na głowie jest bardzo podrażniona. Muszę mega nawilżać. Kurde, XXI wiek i nie ma kapsułek na odsiwianie - szok
NatjaSNB pisze:No ale ja nie wiem co było dziś![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], zuza i 84 gości