Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:nie ma zakazu kopiowania zdjęć Rysiuni?
vanesia1 pisze:Wyraz pysia Rysi mnie rozbraja, im dłużej paczę na jej zdjęcia tym głośniej się śmieję
isabell36 pisze:mir.ka pisze:nie ma zakazu kopiowania zdjęć Rysiuni?
nie ma kopiuj ile chcesz
isabell36 pisze:mir.ka pisze:nie ma zakazu kopiowania zdjęć Rysiuni?
nie ma kopiuj ile chceszvanesia1 pisze:Wyraz pysia Rysi mnie rozbraja, im dłużej paczę na jej zdjęcia tym głośniej się śmieję
ona dzisiaj na tym hamaczku autentycznie pozowała
isabell36 pisze:witam wszystkich i ślę pochmurne buziaczki znad morza :*
Mireczko, po porządkach nie mogę odszukać telefonu do gościaale w sobotę zadzwonię do schroniska bo on ma dyżury w soboty - wtedy dowiem się czegoś o Rudym ... mam nadzieję
mir.ka pisze:isabell36 pisze:witam wszystkich i ślę pochmurne buziaczki znad morza :*
Mireczko, po porządkach nie mogę odszukać telefonu do gościaale w sobotę zadzwonię do schroniska bo on ma dyżury w soboty - wtedy dowiem się czegoś o Rudym ... mam nadzieję
najlepiej ,że już w domku
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:witam wszystkich i ślę pochmurne buziaczki znad morza :*
najlepiej ,że już w domku
też bym chciała usłyszeć takie wieści![]()
dzisiaj znowu miałam świeże ryby - tym razem śledzie - patroszyłam je z "purającą" i bęckającą mnie Rysią na zlewie
mir.ka pisze:to jeszcze ryby łowisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuzia115 i 40 gości