Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:a co tak wcześnie ????
Kotina pisze:Ewuś, witaj
Jak tam dzisiaj Zuzia i Pola![]()
nadal takie ładne koteczki![]()
Ewa L. pisze:Witam wszystkich serdecznie w ten pochmurny, deszczowy, mglisty ale mimo wszystko dość ciepły dzień!![]()
Dzwoniłam dziś rano do kadr bo 10 był wczoraj a moje listopadowe wynagrodzenie nie weszło na konto.
Dowiedziałam się że kasiorki niet - firma nie ma pieniędzy i za listopad nikt nie dostanie wynagrodzenia.![]()
Pocieszające jest to na dzisiejszy dzień że byłam u Tygryska i udało mi się zrobić mu fajne fotki![]()
Kicie na ten miesiąc są dobrze zabezpieczone - głodek im nie grozi
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich serdecznie w ten pochmurny, deszczowy, mglisty ale mimo wszystko dość ciepły dzień!![]()
Dzwoniłam dziś rano do kadr bo 10 był wczoraj a moje listopadowe wynagrodzenie nie weszło na konto.
Dowiedziałam się że kasiorki niet - firma nie ma pieniędzy i za listopad nikt nie dostanie wynagrodzenia.![]()
Pocieszające jest to na dzisiejszy dzień że byłam u Tygryska i udało mi się zrobić mu fajne fotki![]()
Kicie na ten miesiąc są dobrze zabezpieczone - głodek im nie grozi
witaj Ewciu![]()
no to masz nieciekawie z kasą![]()
a nie określili jakie są szanse i kiedy ,żeby ją dostać?
[/quote]Ewa L. pisze:Witaj Ewciu![]()
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Witaj Ewciu![]()
MB&Ofelia pisze:W tej sytuacji ja zauważam jeden z nielicznych plusów mojej pracy - pensja jest zawsze na czas. Tzn. gdzieś tak ok. 25-27 każdego miesiąca.
Inna sprawa, że nie zaszkodziłoby, gdyby tej pensji było ci nieco więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości