Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 10, 2013 17:54 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O rany..... :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 10, 2013 18:19 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

A kiedy będzie sterylka Toyotki? Czy pani jest uprzedzona, że kicia może lada moment dojrzeć i zacznie wtedy sikać, gdzie popadnie?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto gru 10, 2013 19:08 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Marzenko, fantastycznie jej piszesz i doradzasz!
Wszyscy cieszymy się z ostatnich wiadomości od pani i mocno ściskamy 44 łapki i 2 kciuki!
Toyotko, trzymaj się, wszystko będzie, teraz już z górki!
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

pusiadanusia

Od: Czw sty 22, 2009 6:14

Post » Wto gru 10, 2013 19:13 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

pusiadanusia pisze:Marzenko, fantastycznie jej piszesz i doradzasz!
Wszyscy cieszymy się z ostatnich wiadomości od pani i mocno ściskamy 44 łapki i 2 kciuki!
Toyotko, trzymaj się, wszystko będzie, teraz już z górki!
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czegoś się przez rok jednak nauczyłam... :mrgreen: i dodatkowo super książkę teraz czytam, już konkretnie o kotach. No i seminarium z Vicky, własna wiedza, Wasze podpowiedzi...

Mam nadzieję, zę już będzie z górki. Chyba mogę odetchnąć. :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto gru 10, 2013 20:21 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Trochę się przeraziłam, że Toyotka może wrócić ale widać , że domek mądry jest i nie sruuuu z powrotem po dwóch dniach tylko zasięga porad i nie poddaje się. Mam wielką nadzieję, że od teraz będzie już tylko dobrze.
A co z Neską bo bardzo się martwię o nią :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto gru 10, 2013 20:26 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

ewan pisze:Trochę się przeraziłam, że Toyotka może wrócić ale widać , że domek mądry jest i nie sruuuu z powrotem po dwóch dniach tylko zasięga porad i nie poddaje się. Mam wielką nadzieję, że od teraz będzie już tylko dobrze.
A co z Neską bo bardzo się martwię o nią :(

A jak ja się przeraziłam.... :roll:
A Neska się pokazała dzisiaj popołudniu! Napisałam w wydarzeniu. Jest w dobrej formie, oczka ładniejsze niż wcześniej. Dobrze jest. Już mam obiecane ścinki więc nimi wypełnię budkę, skropię kocimiętką i już wtedy będzie na pewno dobrze. :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto gru 10, 2013 20:32 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

To dobrze, że jest bidusia! Ja już wróciłam to będę pilnowała wydarzenia.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto gru 10, 2013 21:39 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

:D mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej
i że Toyotka widząc jak bardzo Mohito jest zadwolony gdy jest głaskany i jak lubi swoich Dużych - też sie do nich przekona :kotek:

Marzenko :1luvu: świetnie wszystko napisałaś, to był dla Ciebie wielki stres - przytulam Cię mocno :1luvu:

oba koty i zdjęcia piękne :kotek: i już samo to że kicia się nie schowała tylko pięknie pozowała też jest pozytywne :D
-
wspaniale że Neska wróciła :kotek:
-
a co to za świetna książka o kotach ?
-

:arrow: cudne kociaki Jeep, Nissan i Kangusia też proszą o dobre domki =^..^=
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto gru 10, 2013 22:20 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Książkę zostawiłam u nich więc tytuł podam jutro.

A tymczasem... Kangusia ma ruję. Stwierdzono. Bez żadnych wątpliwości.
Jak dobrze, ze na czas zdążyłam wykatsrować Jeepa. Na szczęście chłopak się nią w ogole nie interesuje w tym zakresie.

Marzenia11

Post » Śro gru 11, 2013 14:08 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

No to juz czas na foty z sesji zrobionej przez Wojtek_Wwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

KANGULEK :1luvu: :1luvu: :1luvu: ze specjalną dedykacją dla Basi MAU :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Śro gru 11, 2013 14:22 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Śro gru 11, 2013 14:11 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

NISSANEK :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Marzenia11

Post » Śro gru 11, 2013 14:23 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

JEPPULLOS :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Marzenia11

Post » Śro gru 11, 2013 14:24 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

one sa identyczne :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 11, 2013 23:43 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

Brawo Toyoci-super Dziewczynko!Tak trzymaj.Jesteś niesamowita.Tak wspaniale sobie radzisz w nowym domku.Będzie super,jestem tego pewna.Dasz radę,Maleńka.
Zdjęcia Jeepa i Nissanka piękne.A Kangusi cudne.Cała trójka prawie tak urocza na nich jak w realu.A wciąż czekają i to tak już długo na własne domki.Tak smutno patrzą,kiedy się wychodzi i znowu zostają same na wiele godzin.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Czw gru 12, 2013 0:42 Re: Wawa-3 kociaki..jedno małe marzenie.. SWÓJ DOM..

kociaki przecudne :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wojtek_Wwa zdjęcia śliczne :kotek: :kotek: :kotek:

idealne do ogłoszeń :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

[poprzednia][następna]