kalair pisze:Jak nie, to ja Ci dam Słoneczko!
Ona chętnie. I swoje i Mili i Lafci, Safci i Irisi by zeżarła. Dobrze ze o ludzkie nie skumli jak Milagros

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jak nie, to ja Ci dam Słoneczko!
MonikaMroz pisze:Rano padało, a potem wiało. Wracałam teraz z pracy to mroźno.
Byłam dzisiaj z Amy na szczepieniu. Krzyk był niesamowity. Okropnie się darła w transporterze i w gabinecie. Moja kocina waży 4,30 kg. Kawał baby
Jak wróciłyśmy to się bidna nie mogła odnaleźć w domu.Taka kołowata jest cały czas
Ja na 19.30 znów do pracy bo rodzice Szymka idą do kina. Więc miłego wieczoru Wam życzę
Byłam dzisiaj z Amy na szczepieniu. Krzyk był niesamowity. Okropnie się darła w transporterze i w gabinecie. Moja kocina waży 4,30 kg. Kawał baby
Jak wróciłyśmy to się bidna nie mogła odnaleźć w domu.Taka kołowata jest cały czas
Ja na 19.30 znów do pracy bo rodzice Szymka idą do kina. Więc miłego wieczoru Wam życzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], zuza, zuzia115 i 1233 gości