Przekażę

Tak w tej lecznicy są super warunki i wszystkie zwierzęta mają zapewnione jak najlepsze warunki, by dobrze się rozwijały, były zdrowe, socjalizowane by miały jak najlepszy start w nowych domach,których na razie brak...

i 24 h opiekę weta hihihi

2 psiaki zostały wy adoptowane

, ale kociaki niestety jakoś zastój jest, że tak to określę. No, ale trzymam kciuki i jestem pozytywnie nastawiona, że za jakiś czas będą brykać w swoich domkach i będą miały swoich własnych ludzi.
Ja w tej lecznicy odbywałam praktyki, chociaż już wyrobiłam to i tak gdy mam wolny czas przychodzę, by pomóc. Śmiało mogę napisać, że pracują tam super ludzie, zaangażowani, mają super podejście do zwierząt, no co tu dużo pisać znają się na rzeczy. Wiele się nauczyłam i ciągle uczę. Komfort i dobrostan zwierząt, które tam przebywają jest na wysokim poziomie. Bo gdyby nie było miejsca i nie dało się zapewnić godnych warunków, raczej by nie przebywały tam kociaki i psiaki (które czekają na domki). Oczywiście wiadomo tutaj tez z rozwagą co by nie było za dużo ich.
Bo wiadomo chciałoby się pomóc wszystkim, ale najważniejsze trzeba myśleć o komforcie zwierząt, żeby nie było przepełnienia. Te warunki w tej lecznicy są spełnione.
nowe zdjęcia,a może i nawet filmik (bo wiadomo na zdjęciach nie widać jak się zachowują i garną do człowieka, nie słychać jak mruczą i miauczą by podejść do nich i wymiziać je)
myślę, że we wtorek-środa coś tutaj wkleję nowego
pozdrawiam i ściskam