Chciałam przedstawić moją kocią rodzinkę, która jest u mnie w DT do czasu znalezienia im domuj stałego:)
DALIA
Pierwsza kotka bura niczym z reklamy whiskas jest małą dwumiesięczną kotką. Ma białe skarpetki i niesamowitą energię. Bez problemu załatwia się w kuwecie na początku ciężko było jej zaakceptować dwójkę czarnuchów ale wszystko jest na dobrej drodze:) Dalia ma niesamowity temperament. Zawsze jak przychodzę z pracy wita mnie jako pierwsza głośno mrucząc. Jak nie ma mnie w domu to grzecznie śpi ale jak tylko wracam do mieszkania to już się bawi:) Ma ulubioną zabawkę swoją myszkę bez której nie może żyć:)
Zdjęcia Dalii:

CZARNULKI
2 dni temu przywiozłam dwie małe czarne kotki przywiezione z działek. Były bardzo wystarszone, nie chciały wyjść z transporterka ani nie chciały dać się dotknąć. Kotki po kilku "nieudanych" próbach trafienia do kuwety nauczyły się z niej korzystać. Powoli na spokojnie zapoznawały się z terenem i już szaleją po całym mieszkaniu. Wszędzie ich pełno. Mają około 3 miesięcy są trochę starsze od Dalii. Nie mają jeszcze imion ale jestem na etapie dawania im chyba, że macie jakieś pomysły:)
Są urocze i mają przecudowny charakter. Nawet jak miauczą to robią to z tak niesamowitą elegancją niczym zacne damy

Już dają się dotknąć choć kotka z białym znaczeniem na pyszczku jest trochę bardziej lękliwa. Tak naprawdę jest to kwestia max tygodnia jak kotki będą same do mnie przychodzić bo już powoli podchodzą

Wszystkie 3 kotki są do adopcje - przed adopcją OBOWIĄZUJE umowa adopcyjna z fundacją.
Kotki są we Wrocławiu.
Jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt na PW.
Wszystkie są urocze i niesamowicie energiczne:)
Zdjęcie Czarnulek:

Cudo prawda?:)