Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotka Milka pisze:Mam pytanie czy taste of the wild sa naprawde bezzbozowe? czy u alergika na zboza i kure mozna je podawac?
nelka83 pisze:Kotka Milka pisze:Mam pytanie czy taste of the wild sa naprawde bezzbozowe? czy u alergika na zboza i kure mozna je podawac?
Mam kotkę z alergia pokarmową na zboża (+ na kurę w dzieciństwie, obecnie toleruje kurczaka). Kitka od roku wcina tą karmę i żadnych rewolucji nie zaobserwowałam.
Kotka Milka pisze:nelka83 pisze:Kotka Milka pisze:Mam pytanie czy taste of the wild sa naprawde bezzbozowe? czy u alergika na zboza i kure mozna je podawac?
Mam kotkę z alergia pokarmową na zboża (+ na kurę w dzieciństwie, obecnie toleruje kurczaka). Kitka od roku wcina tą karmę i żadnych rewolucji nie zaobserwowałam.
W TOTW z dziczyzna pisze ze jest maczka z kurczaka czy ona nie uczula?
w drugiej są ryby czy kot moze bez szkody na zrdowiu jesc tylko te karme z ryba?
kozisina pisze:Witajcie.
Jestem tu całkiem nowa, więc bardzo przepraszam, jeśli piszę nie tam gdzie trzeba.. Otóż chciałam moją kicię przestawić na jakąś porządniejszą karmę suchą w końcu. Po wstępnym wypróbowaniu RC, którego dostałam od weta (kicia jadła) odeszłam od niego ze względu na wysoką cenę i kiepski skład... Bardzo chciałabym wypróbować Taste of the Wild, ale niestety sprzedają najmniejsze opakowania 2,7kg:( A to za dużo jak dla mojej wybrednej Damy.
Czy może zechciałby ktoś z Was odsprzedać mi kilkadziesiąt g karmy, żebym mogła wypróbować co Panienka będzie chciała jeść... Wybaczcie taką prośbę, ale nie chcę ryzykować karmy na ślepo. Proszę o pomoc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Myszorek i 589 gości