734/13

735/13

739/13

740/13

741/13

742/13

743/13

GRUDZIEŃ 2013
744/13

746/13

749/13

750/13

752/13

753/13

754/13

756/13

757/13

758/13

755/13

I jeszcze jeden zwrot: 736/13, poprzednio 621/12

???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Dwa zwrotywidać, że powinien na miejscu być na stałe ktoś, kto dobrze zna koty i opowie także o ich wadach charakteru
szkoda, że tak się nie da
Szalony Kot pisze:Dwa zwrotywidać, że powinien na miejscu być na stałe ktoś, kto dobrze zna koty i opowie także o ich wadach charakteru
boniedydy pisze:Szalony Kot pisze:Dwa zwrotywidać, że powinien na miejscu być na stałe ktoś, kto dobrze zna koty i opowie także o ich wadach charakteru
Zwrot białaska to adopcja przez domek "znawców kotów", który bardzo przedmiotowo koty traktował, ale miał doświadczenie i mógł robić dobre wrażenie, jeśli zechciał. Widocznie świetnie się zamaskował w BA. Adopcja była w tygodniu, nie było wolontariuszy.
Jeśli chodzi o drugi zwrot, to nie było czasu na reakcję - kotka prawdopodobnie znalazła się w PA w tygodniu i od razu została capnięta przez domek (jest śliczna i robi wrażenie uosobienia łagodności, w rzeczywistości potrafi być przemiła, ale nie tylko). Teraz piszemy jej szczere ogłoszenie, opiekunki też chyba będą ją przedstawiać realistycznie.
boniedydy pisze:W niedzielę była spokojniejsza i ładnie się łasiła, barankowała, ale nie zawsze. Osyczeć też potrafiła. Inne koty są oburkiwane i osykiwane z odległości metra.
Czasem ludzie nawet nie próbują podejść do kota, tylko pokazują palcem. Byłam tego świadkiem wielokrotnie. Ba, sama wzięłam pierwszego kota na podstawie teatrzyku, jaki odstawił za szybą (i nie żałuję wyboru).
MałgosiaZ pisze:758/13 ma na sobie obróżkę , trzeba przeczesać ogłoszenia o zaginięciu kota
fajerka pisze:734 też ma obrózkę, ślicznota
MałgosiaZ pisze:758/13 ma na sobie obróżkę , trzeba przeczesać ogłoszenia o zaginięciu kota
ewa85 pisze:Cześć, ja mam już 10 opakowań Convelescent Royal Canin i 5 kg renal Hill'sa, i kg Puriny Sterilised, ale mam jeszcze 100zł do wydania, jaka kamę kupić? Hepatic? Może Allergenic? Czekam na podpowiedź. Będę w tym tyg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, zuza i 1497 gości