barbarados pisze:MB , nie dość szybko podałaś jedzenie . Koteczkom trzeba natychmiast .
Moje też się nie dziela i też moje zabierają .
A jak miałam, kurka piorunowa, podać szybko jedzenie zamrożone na kość!?

Moderator: Estraven
barbarados pisze:MB , nie dość szybko podałaś jedzenie . Koteczkom trzeba natychmiast .
MB&Ofelia pisze: szybko rozmrażałam mięcho, a jak nałożyłam do misek, to obie polazły spać
Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze: szybko rozmrażałam mięcho, a jak nałożyłam do misek, to obie polazły spać
chciałabym Twoja minę wtedy zobaczyć![]()
MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:MB , nie dość szybko podałaś jedzenie . Koteczkom trzeba natychmiast .
A jak miałam, kurka piorunowa, podać szybko jedzenie zamrożone na kość!?![]()
MB&Ofelia pisze:Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze: szybko rozmrażałam mięcho, a jak nałożyłam do misek, to obie polazły spać
Ha ha bardzo śmieszne![]()
Przylazły. Najpierw Mała Czarna, teraz Ofelia. Ta ostatnia ma życzenie być karmiona
MB&Ofelia pisze:Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze: szybko rozmrażałam mięcho, a jak nałożyłam do misek, to obie polazły spać
Przylazły. Najpierw Mała Czarna, teraz Ofelia. Ta ostatnia ma życzenie być karmiona
barbarados pisze:MB&Ofelia pisze:Myszolandia pisze:MB&Ofelia pisze: szybko rozmrażałam mięcho, a jak nałożyłam do misek, to obie polazły spać
Czesław miał dziś zyczenie być karmiony z raczki . Mokrym . I był
barbarados pisze:
kuba.kaczor13 pisze:A Fuku wyżerała mi wędlinkę z zapiekanek co to dla ludzia na kolację być miały
agusialublin pisze:kuba.kaczor13 pisze:A Fuku wyżerała mi wędlinkę z zapiekanek co to dla ludzia na kolację być miały
oj Kuba, widzę że żyjesz w słodkim przeświadczeniu że wędlinka jest Twoja![]()
nie Twoja tylko kotecków, wbij to sobie do głowy![]()
ja to już sobie wbiłam a właściwie kotki mi wbiły
kuba.kaczor13 pisze:agusialublin pisze:kuba.kaczor13 pisze:A Fuku wyżerała mi wędlinkę z zapiekanek co to dla ludzia na kolację być miały
oj Kuba, widzę że żyjesz w słodkim przeświadczeniu że wędlinka jest Twoja![]()
nie Twoja tylko kotecków, wbij to sobie do głowy![]()
ja to już sobie wbiłam a właściwie kotki mi wbiły
Wigilia niedługo i jak się nie postaram to zbiorę taki opiernicz od koteckuf aż mi w buty pójdzie![]()
![]()
Myszolandia pisze:barbarados pisze:
jeszcze lepsiejszy księciunio
barbarados pisze:Myszolandia pisze:barbarados pisze:
jeszcze lepsiejszy księciunio
Ostatnio mówię na niego ,, hrabia " .Moja mamunia tak go rozpuściła . Z rączki karmi i z miseczką po całym mieszkaniu za nim lata . Ajak kot nie dostanie odpowiednio szybko suchego jedzonka , z raczki oczywiście , to włazi na ławę i szklanki zrzuca .
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 143 gości