margoth82 jakbyś potrzebowała pomocy w formie pieniążków, to pisz będziemy robić zbiórkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:margoth82 wysyłaj mi kochanie maila i od razu robię bazarek. Mam też trochę fantów.
alab108 - pisałaś o zbiórce. Czy byłabyś w stanie coś zorganizować?
Dzisiaj "odbudowałam" z małżem front budki. Jest nowy, piękny, z małym otworem, przykręcony na większe i grubsze wkręty.
Chciałam jeszcze dodatkowo potraktować go jakimś klejem, ale małż mówi, że wszelkie kropelki w tej temp. nie złapią, a butapren będzie im bardzo śmierdział...
Ciekawe jak długo się utrzyma...
Buba i pingwin zjadły lekarstwo i ładnie wyglądają. Nie charczą, oczka są czyste.
Boziu... mam nadzieję, że uda się temu maluchowi...
J-C jest z nich wszystkich najmniejszy, najdrobniejszy i od początku wyglądał najgorzej.
Nie chcę myśleć co by było, gdybyście go wtedy ode mnie nie przejęły...
alab108 pisze:Zosik pisze:margoth82 wysyłaj mi kochanie maila i od razu robię bazarek. Mam też trochę fantów.
alab108 - pisałaś o zbiórce. Czy byłabyś w stanie coś zorganizować?
Dzisiaj "odbudowałam" z małżem front budki. Jest nowy, piękny, z małym otworem, przykręcony na większe i grubsze wkręty.
Chciałam jeszcze dodatkowo potraktować go jakimś klejem, ale małż mówi, że wszelkie kropelki w tej temp. nie złapią, a butapren będzie im bardzo śmierdział...
Ciekawe jak długo się utrzyma...
Buba i pingwin zjadły lekarstwo i ładnie wyglądają. Nie charczą, oczka są czyste.
Boziu... mam nadzieję, że uda się temu maluchowi...
J-C jest z nich wszystkich najmniejszy, najdrobniejszy i od początku wyglądał najgorzej.
Nie chcę myśleć co by było, gdybyście go wtedy ode mnie nie przejęły...
Zosik kochana ja cały czas coś organizuję, ale nic nie idzie, może dlatego, że Święta przed nami.
Pisząc o zbiórce myślałam , że grosik do grosikaJa daję 20,00. kto da jeszcze?
![]()
Może tutaj zareklamujęviewtopic.php?f=20&t=158753
i jeszcze viewtopic.php?f=20&t=158381
Użytkownicy przeglądający ten dział: Antonioamuse i 108 gości