i dostałam normalnie jakiegoś amoku, gorączki czy czegoś - tak się bałam, że go nie dostanę.... Mój ci on

Moderator: Estraven

to zdjęcie było zrobione na korytarzu schroniskowym, nim doczekaliśmy się nowej kwarantanny to klatki były na korytarzu, i była tam taka szafka (która teraz stoi gdzie indziejshira3 pisze:Z tego zdjęcia się zakochałam.... Na kociarni w schronisku, nie?
na szczęście się udałoshira3 pisze:i dostałam normalnie jakiegoś amoku, gorączki czy czegoś - tak się bałam, że go nie dostanę....
jak najbardziej słuszne podejścieshira3 pisze:Mój ci on![]()

charm pisze: to zdjęcie było zrobione na korytarzu schroniskowym, nim doczekaliśmy się nowej kwarantanny to klatki były na korytarzu, i była tam taka szafka (która teraz stoi gdzie indziej) z "potrzebnym asortymentem", i na tej szafce siedział
![]()
tyle lat temu... i moja pierwsza wizyta w schronisku ;)
shira3 pisze:W marcu będzie 5 lat już....
Mam jeszcze gdzieś fotkę ze schroniska rudego na rękach u ciemnowłosej dziewczyny
A wiesz, ze latem była u mnie Ola - Rudusiowe DT? He he na poadopcyjnej
charm pisze: to zdjęcie było zrobione na korytarzu schroniskowym, nim doczekaliśmy się nowej kwarantanny to klatki były na korytarzu, i była tam taka szafka (która teraz stoi gdzie indziej) z "potrzebnym asortymentem", i na tej szafce siedział
![]()
tyle lat temu... i moja pierwsza wizyta w schronisku ;)
Poważnie?
shira3 pisze:Nie wiedziałam, ze miałaś okazję poznać RudiegoPozdrawia cię z kanapy

Pozdrawia cię z kanapy

mir.ka pisze:jakie smutne spojrzenie, aż płakać się chce
nie dziwię ci się
I wcale mi się nie chce ratować shira3 pisze:mir.ka pisze:jakie smutne spojrzenie, aż płakać się chce
nie dziwię ci się
No....utonęłam w tych oczach, spojrzeniu....I wcale mi się nie chce ratować

charm pisze:chodzi o trzymającą Rudiego? tak,marta, tzn tangerine![]()
a ja zmykam dalej robić pierniczki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości