Beeju, Guree, Natalia i Kacperek [*] część II - smutno...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 07, 2013 21:32 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

Z tego zdjęcia się zakochałam.... Na kociarni w schronisku, nie?
i dostałam normalnie jakiegoś amoku, gorączki czy czegoś - tak się bałam, że go nie dostanę.... Mój ci on :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob gru 07, 2013 21:55 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

shira3 pisze:Z tego zdjęcia się zakochałam.... Na kociarni w schronisku, nie?
to zdjęcie było zrobione na korytarzu schroniskowym, nim doczekaliśmy się nowej kwarantanny to klatki były na korytarzu, i była tam taka szafka (która teraz stoi gdzie indziej ;) ) z "potrzebnym asortymentem", i na tej szafce siedział ;)
tyle lat temu... i moja pierwsza wizyta w schronisku ;)
shira3 pisze:i dostałam normalnie jakiegoś amoku, gorączki czy czegoś - tak się bałam, że go nie dostanę....
na szczęście się udało :ok:
shira3 pisze:Mój ci on :1luvu:
jak najbardziej słuszne podejście :P :piwa: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob gru 07, 2013 22:00 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

W marcu będzie 5 lat już....
Mam jeszcze gdzieś fotkę ze schroniska rudego na rękach u ciemnowłosej dziewczyny :)
A wiesz, ze latem była u mnie Ola - Rudusiowe DT? He he na poadopcyjnej :mrgreen:
charm pisze: to zdjęcie było zrobione na korytarzu schroniskowym, nim doczekaliśmy się nowej kwarantanny to klatki były na korytarzu, i była tam taka szafka (która teraz stoi gdzie indziej ;) ) z "potrzebnym asortymentem", i na tej szafce siedział ;)

Poważnie? 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob gru 07, 2013 22:03 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

shira3 pisze:W marcu będzie 5 lat już....
Mam jeszcze gdzieś fotkę ze schroniska rudego na rękach u ciemnowłosej dziewczyny :)
A wiesz, ze latem była u mnie Ola - Rudusiowe DT? He he na poadopcyjnej :mrgreen:
charm pisze: to zdjęcie było zrobione na korytarzu schroniskowym, nim doczekaliśmy się nowej kwarantanny to klatki były na korytarzu, i była tam taka szafka (która teraz stoi gdzie indziej ;) ) z "potrzebnym asortymentem", i na tej szafce siedział ;)

Poważnie? 8O

najpierw byłam tylko na akcjach adopcyjnych, a do schroniska nie umiałam się zebrać :oops:
a ogólnie wolontariuszką jestem od końca 2008r.

charm

Post » Sob gru 07, 2013 22:13 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

Nie wiedziałam, ze miałaś okazję poznać Rudiego :D Pozdrawia cię z kanapy :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie gru 08, 2013 10:21 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

shira3 pisze:Nie wiedziałam, ze miałaś okazję poznać Rudiego :D Pozdrawia cię z kanapy :ryk:

poszukaj tego starego zdjęcia Rudiego :)

na tym zdjęciu tutaj jest piękny i bardzo smutny :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 08, 2013 10:49 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

jak mi się zawsze gęba cieszy jak czytam o losach schroniskowców,dalszych losach,bo wcześniejsze bardzo smutne :(
Najpierw schroniskowe korytarze,szafki itp,dużo smutku z niemocy,ze nie można kocia wziąć :( a potem kocio któryś tam ,tutaj Ruduś :

Pozdrawia cię z kanapy

ze SWOJEJ kanapy

od razu inaczej na serduchu nie? :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 08, 2013 11:08 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

mir.ka pisze:
shira3 pisze:Nie wiedziałam, ze miałaś okazję poznać Rudiego :D Pozdrawia cię z kanapy :ryk:

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie gru 08, 2013 12:13 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

shira3 pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek
Obrazek

jakie smutne spojrzenie, aż płakać się chce
nie dziwię ci się
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie gru 08, 2013 12:52 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

Dlatego teraz płakać się chce,ale już z radochy jak się patrzy na takie widoczki poniżej
Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 08, 2013 13:10 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

mir.ka pisze:jakie smutne spojrzenie, aż płakać się chce
nie dziwię ci się

No....utonęłam w tych oczach, spojrzeniu.... :1luvu: I wcale mi się nie chce ratować :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie gru 08, 2013 13:14 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

shira3 pisze:
mir.ka pisze:jakie smutne spojrzenie, aż płakać się chce
nie dziwię ci się

No....utonęłam w tych oczach, spojrzeniu.... :1luvu: I wcale mi się nie chce ratować :mrgreen:

i tak trzymaj :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 08, 2013 16:34 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

A jeszcze co do tych zdjęć zastanawiałam się, charmku, czy to ktoś z forum?
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie gru 08, 2013 17:47 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

chodzi o trzymającą Rudiego? tak,marta, tzn tangerine ;)
a ja zmykam dalej robić pierniczki ;)

charm

Post » Nie gru 08, 2013 19:40 Re: Beeju, Guree, Kacperek i Natalia - część II - konkursowo

charm pisze:chodzi o trzymającą Rudiego? tak,marta, tzn tangerine ;)
a ja zmykam dalej robić pierniczki ;)

już świąteczne pierniczki? :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]