7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 06, 2013 11:17 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:Dostałam pozornie ciężkie zadanie od ewentualnego domu Hesi i Hany . Trzeba było je zważyć bo Pani zapragnęła wiedzieć ile kotki ważą.
Ha!! :ryk: myslałam, że to zadanie przerośnie i mnie i kocinki ale nie...
Bez problemu wzięłam na ręce Hanę i stanęłyśmy na wagę 8O :D
potem Hesia....
One juz sa zrobione :ok: :!: . Teraz tylko wygladzająca praca domku i mamy miziaczki :ok:

świetnie! :D Może to jakiś pozytywny znak? :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 06, 2013 13:05 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

muszę teraz zobaczyć jak pazurki się obcinają....

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt gru 06, 2013 17:08 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

nie wiem jak napisac tej pani, że koteczki są delikatne, wrażliwe i zupelnie pozbawione agresji wobec czlowieka nawet jak cos jest dla nich niewygodne. Pisze i piszę a chyba kobitka nie wie jak się wycofać. poczekam.

asia2

Post » Pt gru 06, 2013 17:14 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

mialam zapytanie o czarne kociaki z tablicy. Mniej więcej szło tak: mogę wziąc jednego kota i chciałabym odebrać go dziś, prosze o pilny kontakt :evil:

asia2

Post » Pt gru 06, 2013 18:25 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:mialam zapytanie o czarne kociaki z tablicy. Mniej więcej szło tak: mogę wziąc jednego kota i chciałabym odebrać go dziś, prosze o pilny kontakt :evil:

ja wczoraj podobnie miałam,tyle,że dzwonił facet w sprawie naszego psa do oddania i pilnie potrzebował na dzisiaj szczeniaka :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 06, 2013 19:20 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:
asia2 pisze:mialam zapytanie o czarne kociaki z tablicy. Mniej więcej szło tak: mogę wziąc jednego kota i chciałabym odebrać go dziś, prosze o pilny kontakt :evil:

ja wczoraj podobnie miałam,tyle,że dzwonił facet w sprawie naszego psa do oddania i pilnie potrzebował na dzisiaj szczeniaka :roll:

szczeniaka :?: Piesek u Ciebie mlody jest ale to chyba nie szczeniaczek juz. Trzeba było dla Pana szczeniaka zorganizować :roll: :evil:

asia2

Post » Pt gru 06, 2013 21:24 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

pazurki moich burasek to pesteczka. Czekam na kolejne zadanie od potencjalnego domku :evil: :D
Nie wiem czy to pytania o koty czy sprawdzian mojego spokoju i opanowania :D :D

Marzena, oswoiłam je wreszcie:!: :!: :1luvu:

asia2

Post » Sob gru 07, 2013 1:52 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:pazurki moich burasek to pesteczka. Czekam na kolejne zadanie od potencjalnego domku :evil: :D
Nie wiem czy to pytania o koty czy sprawdzian mojego spokoju i opanowania :D :D

Marzena, oswoiłam je wreszcie:!: :!: :1luvu:

świetna wiadomość!!! :D :piwa:
WIELKIE dzięki Tobie za wszystko co zrobiłaś dla tych koteczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob gru 07, 2013 11:59 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

przypomniało mi się , że chciałam napisać jak slodko zareagowaly koty- tymczasy na burzę w noc poprzednią. Oczywiście wszystkie były w mojej sypialni, biegały , spaly, jadly, załatwialy się. Sniezyca, wiatr i nagle piorun...
Wszystkie jak jeden mąż znalazły się na moim łożku a najmłodsze wlazły pod kołdrę albo wtuliły się we mnie. Potem spaly jeden na drugim jak śledzie wtulone we mnie , na szyi. Nawet bure dziewczynki spaly w nogach. One czuły się bezpiecznie a ja... a ja myślałam, że się ugotuję :D :D

asia2

Post » Sob gru 07, 2013 18:25 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Marzenia11 pisze:Rafael ObrazekRafael i RochObrazekObrazekRufus ObrazekRamona i RufusObrazek

Starowinka- Józefina
Obrazek

a tak sobie skopiowałam i patrzę że Józefiny nie ma

asia2

Post » Sob gru 07, 2013 19:35 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:

oba na prezenty ? :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 07, 2013 22:09 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Myszolandia pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

oba na prezenty ? :evil: :evil: :evil: :evil:

może tak :evil:
czym bliżej świat , tym gorszy czas na dobre adopcje.

Moje 10 tymczasów, plus Józefina , plus Krówek i moich sześć rezydentów i jeszcze kilka sztuk (rosnąca ilość wolnożyjących z powodu zimy) pod ścislą kontrola żywieniowa maja się dobrze więc dopóki starczy sił i kasy nie narzekam, że są.

asia2

Post » Sob gru 07, 2013 22:37 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

tylko, że wszystkich nie ukocham i nie ugłaszczę

asia2

Post » Nie gru 08, 2013 0:06 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:tylko, że wszystkich nie ukocham i nie ugłaszczę

same o to dbają włażąc gdzie się da do Ciebie :wink:
Asia, na pewno 10 tymczasów? :mrgreen:

:ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie gru 08, 2013 0:13 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

a czekaj , niech policzę?
trzy bure dziewczynki, Serek Samanta i cztery czarne bąble. Ten jeden tymczas chyba ucieka z tymczasowania. I robi się dziewięc. Ale jak tak iść tropem tym, ktory mi buduje moja córka zakochana w "niektorych" :D kocinach ,to jeszcze Samanta, Serek, Ramonka , potem roch, rufus i rafael aż wreszcie ostatnio przylepna Hana i Hesia. A Honorka jest super przecież tylko jeszcze nie zaufala:))

Nie pytaj :D :D

asia2

[poprzednia][następna]