ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 05, 2013 19:18 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

Ola! te ciastka to ja bym wolała w realu zdecydowanie :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw gru 05, 2013 22:21 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

Lala znalazła DT na czas wyjazdu opiekunki :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw gru 05, 2013 22:29 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

michalinadzordz pisze:Lala znalazła DT na czas wyjazdu opiekunki :)

Super :) Bardzo się cieszę :)
Laluniu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt gru 06, 2013 8:11 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

michalinadzordz pisze:Lala znalazła DT na czas wyjazdu opiekunki :)

:ok:

Powoli, powoli ale jednak do przodu :kotek:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pt gru 06, 2013 9:10 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

Bagienka pisze:...
Powoli, powoli ale jednak do przodu :kotek:

:ok:

(a od tych wirtualnych ciastek całkiem realna ślina mi pociekła... :mrgreen: )
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt gru 06, 2013 9:37 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

Się znęca Ola, co nie?
Ale ona tak z sympatii tylko nie wie, że żarłoki czytają :mrgreen: i wirtualne ciastka im nie wystarczą.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 06, 2013 9:45 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

...zaczynam podejrzewać, że jednak wie... :mrgreen:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt gru 06, 2013 12:01 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

Ja dziś swoją porcję słodkości mogę łaskawie odstąpić :lol:
Po wczorajszym torciku wolontariackim jeszcze mnie mdli (tortów nie lubię, ale wczorajszy był wyjątkowo dobry. Bo przecież nie mdli mnie po wypitym do tortu litrze grzanego winka, prawda? :mrgreen: )

Za to Zosia mogłaby już wracać z wojaży, bo już czas na Jej piernikowe wypieki! :ok:

Cieszę się z DT Laluni i trzymam kciuki za pozostałe kociaste :ok:

A Homerro siedzi mi właśnie na karku (z nim to nie robota) i mikołajkowo pozdrawia Cioteczki :mrgreen:

Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt gru 06, 2013 13:41 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala prosi o dt na kilka m-cy-od 12XI

dziewczyny kochane, to ja zacznę mikołajkowymi przysmakami -nie żebym Was, naciągała do zaglądania , jeno z sympatii , z sympatii :mrgreen:
Obrazek

niesamowicie się cieszę,że Lala ma opiekunkę -jednak mikołajkowe życzenia sie spełniają :D , ech chciałabym aby te moje dla ślepaczków z domkami się spełniły ...

Julio, zdecydowanie po torcie te mdłości , no gdzieżby po winku 8) :lol:

Zosiu, wracaj , pierniki trzeba robić :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt gru 06, 2013 14:42 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala ma dt i jest radosny Mikołaj :-)

Aaaaa, wpadam jak tornado, a raczej jak orkan :roll: W domu brak prądu, a co za tym idzie ogrzewania :evil: Ja jestem w pracy, ale Ukochania w zimnie :( Mam nadzieję, że dziś uporają się z awarią, ale wicher nadal szleje.
Tym chętniej rzucam się na deserki od Oli naszej kochanej - na poprawę humoru!

Cieszę się przeogromnie z DT dla Laleczki :dance: :dance2:

Przecudny Mikołajek z Homerka :1luvu: Dziękujemy i ściswkamy :D

Zocha, wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu się tęskni :smokin:

Przesyłam mikołajkowe serdeczności od moich ślepków i nie ślepków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Dziś wreszcie odzyskałam swój komputer, więc potrzeba będzie chyba znacznie więcej ciasteczek teraz - wracam :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt gru 06, 2013 16:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala ma dt i jest radosny Mikołaj :-)

Joaś, jak wracasz, to chyba kramik wystawię z czekoladkami , bo masz trochę zaległości :lol: Obrazek
nareszcie jest komputer dobry :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob gru 07, 2013 12:41 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala ma dt i jest radosny Mikołaj :-)

Przybywam do kramiku czekoladą płynącego :catmilk:
Będzie i to :piwa: , bo Ksawery oddał mi prąd :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob gru 07, 2013 14:46 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Lala ma dt i jest radosny Mikołaj :-)

Ale się cieszę, że Lalcia ma DT :dance: :ryk: :D :dance2:
kicikicimiauhau

Post » Sob gru 07, 2013 18:27 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Wysłałam co prawda pw, ale obawiam sie,ze mogłam któreś z naszych ślepaczkowych dt pominąc- zatem wstawiam apel i tutaj:

prosimy o przesłąnie zdjeć ślepaczków do adopcji na nasz mail:

pacze.sercem@gmail.com

w okresie przedświatecznych chcemy przypomniec nasze ślepinki , które szukaja domów, a także zebrać grosik świąteczny dla podopiecznych dt- całośc kwoty zebranej na fb w tej akcji podzielimy potem na wszystkich podopiecznych będących w dt - taki świateczno-noworoczny pomysł, który nam sie wykluł- co wy na to?
Mam nadzieję,że jakies futerko znajdzie także poprzez tę akcje dom, czego z całego serca życzymy :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Sob gru 07, 2013 20:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Klub Ślepaczkowy pisze:Wysłałam co prawda pw, ale obawiam sie,ze mogłam któreś z naszych ślepaczkowych dt pominąc- zatem wstawiam apel i tutaj:

prosimy o przesłąnie zdjeć ślepaczków do adopcji na nasz mail:

pacze.sercem@gmail.com

w okresie przedświatecznych chcemy przypomniec nasze ślepinki , które szukaja domów, a także zebrać grosik świąteczny dla podopiecznych dt- całośc kwoty zebranej na fb w tej akcji podzielimy potem na wszystkich podopiecznych będących w dt - taki świateczno-noworoczny pomysł, który nam sie wykluł- co wy na to?
Mam nadzieję,że jakies futerko znajdzie także poprzez tę akcje dom, czego z całego serca życzymy :ok:

Kochani! Jestem jak najbardziej za! ALE... bardzo szybko moze sie zrobic balagan poniewaz jak ktos pod zdjeciem na FB zapyta "czy ten kot jest do adopcji bo mogę go wziac" to nikt nie bedzie wiedzial pozniej od kogo przyszlo zdjecie i do kogo pisac o osobie zainteresowanej adopcja.

Wobec tego prosze aby maile ze zdjeciami byly przesylane w nastepujacy sposob:
- w jednym mailu zdjecia jednego kota - oczywiscie zdjec moze byc kilka
- w tresci maila prosze podac informacje:
Imie kota: .....
Miasto: ....
Kontakt w sprawie adopcji: .... (telefon)....

Prosze wszystkich o zastosowanie powyzszej regulki poniewaz wszystkie maile przesylam do osoby ktora "obrabia" zdjecia przed wrzuceniem ich na FB.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

[poprzednia][następna]