Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze: u nas Kropci zdarza się to od czasu do czasu, bo ona niekiedy je, jakby ktos mial jej odebrac jedzenie i wtedy wystarczy, żeby wskoczyła na krzesło, a już wszystko z niej wylatuje. A poza tym Kropcia wymiotuje z wielką fantazjąJej największe dokonanie to: rozpoczęcie na stole, obrobiona ściana, stół, krzesło i podłoga, a następnie - w biegu - podłoga, potem skok na toaletkę i toaletka załatwiona od góry do dołu
Anna61 pisze:mb pisze: u nas Kropci zdarza się to od czasu do czasu, bo ona niekiedy je, jakby ktos mial jej odebrac jedzenie i wtedy wystarczy, żeby wskoczyła na krzesło, a już wszystko z niej wylatuje. A poza tym Kropcia wymiotuje z wielką fantazjąJej największe dokonanie to: rozpoczęcie na stole, obrobiona ściana, stół, krzesło i podłoga, a następnie - w biegu - podłoga, potem skok na toaletkę i toaletka załatwiona od góry do dołu
Podobnie jest z moją Kubiśką, je, i je i potem zwracaale i niewidoma Biśka potrafi mi pawia puść z samej góry dużego drapaka, no to wtedy ręce już mi opadają.
mb pisze:Po zniszczeniu kuwety z pokoju przez spadający wazon, postanowiłam całkiem zlikwidować stanowisko kuwetowe w pokoju - tym bardziej, że Czaruś ostatnio rzadko z niego korzystał.
Tymczasem po likwidacji okazało się, że jest ono Czausiowi niezbędnei Czaruś z powodu jego braku zaczął robić kupki w kątach pokoju
Teraz znowu kuweta stoi w pokoju, a Czaruś powrócił do robienia kupek w kuwetach w łazience
Bagienka pisze:Futrzaste wdrożyły zimny wychów
Annaa pisze:Tak to jakoś jest,że koty zawsze chcą być tam gdzie ich nie ma![]()
Moje też tak mają tu...i tam....i tu i tam.....
Anna61 pisze:U mnie też koty obgryzają myszkom ogonkiszczególnie Bunia taka była.
Jak ten Czaruś sobie radzi z drzwiami od szafy, przecież to jest ciężar, u mnie koty nie dają rady temu przedsięwzięciu podołać.
Goyka pisze:Moja Chrupka tez odsuwa sobie drzwi szafy przesuwne w nocy i soi w czystej pościeli lub ciuchach
mb pisze:Goyka pisze:Moja Chrupka tez odsuwa sobie drzwi szafy przesuwne w nocy i soi w czystej pościeli lub ciuchach
Jeśli dzięki odsuwaniu drzwi można spać w czystej pościeli lub w ciuchach (), to co się dziwić, że kot odsuwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Kankan i 28 gości