Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:Po wczorajszym dniu w pracy nie wiem, jak się nazywamDziś odezwala się pani Monika - nasza behawiorystka i pytała o postępy, więc jej wszystko (chyba!) pięknie (mam nadzieję!) zebrałam w całość (logiczną!) i wysłałam mailem.
A teraz njusik...
Wczoraj koty jadły obok siebie i Cynamon był BEZ SMYCZY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chodził po całej kuchni i nie atakował Wanilki![]()
![]()
Sarah DeMonique pisze:
Wczoraj koty jadły obok siebie i Cynamon był BEZ SMYCZY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarah DeMonique pisze::ryk:![]()
Dostaliśmy dzisiaj kuleczkę, którą już zdążyliśmy wypróbować
Nawet nie wiedziałam, ze to takie fajne - kocimiętka z oczyszczonym woskiem do turlania, lizania, gryzienia, ciumkania, tłoczenia po podłodze, jak Duża śpi i do syczenia...
![]()
![]()
![]()
bo Wanilia osyczała kulę w pierwszym odruchu, potem chciała się w nią wetrzeć, ale ta "ziała" i Waniśka została na podłodze z miną "ale o co cho...:
![]()
![]()
![]()
![]()
Za to Cymek od razu wiedział do czego to służy i zdemolował Młodemu pokój...![]()
![]()
I oświadczam, że JA tego sprzątać nie mam zamiaru
Milena_MK pisze:Sarah DeMonique pisze::ryk:![]()
Nawet nie wiedziałam, ze to takie fajne - kocimiętka z oczyszczonym woskiem do turlania, lizania, gryzienia, ciumkania, tłoczenia po podłodze, jak Duża śpi i do syczenia...
![]()
![]()
![]()
bo Wanilia osyczała kulę w pierwszym odruchu, potem chciała się w nią wetrzeć, ale ta "ziała" i Waniśka została na podłodze z miną "ale o co cho...:
![]()
![]()
![]()
![]()
Za to Cymek od razu wiedział do czego to służy i zdemolował Młodemu pokój...![]()
![]()
czyli jednym słowem Twoje koty polecają kule
Sarah DeMonique pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 334 gości