Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 04, 2013 9:16 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

do pracy idę za 3 godziny ponad,to pijemy !!!!!!!! :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 04, 2013 13:26 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Sarah DeMonique pisze:Po wczorajszym dniu w pracy nie wiem, jak się nazywam :( Dziś odezwala się pani Monika - nasza behawiorystka i pytała o postępy, więc jej wszystko (chyba!) pięknie (mam nadzieję!) zebrałam w całość (logiczną!) i wysłałam mailem.

A teraz njusik...

Wczoraj koty jadły obok siebie i Cynamon był BEZ SMYCZY :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Chodził po całej kuchni i nie atakował Wanilki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:king: :kitty: :king: :kitty: :dance: :dance: :dance2: :!: :!: :!: :!:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro gru 04, 2013 15:06 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Sarah DeMonique pisze:
Wczoraj koty jadły obok siebie i Cynamon był BEZ SMYCZY :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Zaczynam wierzyć w behawiorystów!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Śro gru 04, 2013 15:56 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Ja również bardzo się cieszę, że robicie postępy kochani. Wymiziaj "Przyprawki" ode mnie :)
.

Sheila86

Od: Czw wrz 05, 2013 14:10

Post » Śro gru 04, 2013 19:50 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

:ryk: :ryk: :ryk: Dostaliśmy dzisiaj kuleczkę, którą już zdążyliśmy wypróbować :D Nawet nie wiedziałam, ze to takie fajne - kocimiętka z oczyszczonym woskiem do turlania, lizania, gryzienia, ciumkania, tłoczenia po podłodze, jak Duża śpi i do syczenia... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: bo Wanilia osyczała kulę w pierwszym odruchu, potem chciała się w nią wetrzeć, ale ta "ziała" i Waniśka została na podłodze z miną "ale o co cho...: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za to Cymek od razu wiedział do czego to służy i zdemolował Młodemu pokój... :twisted: :twisted: :twisted: I oświadczam, że JA tego sprzątać nie mam zamiaru :mrgreen:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Śro gru 04, 2013 19:57 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Ale fajnie! Zabawy kocio-kocimiętkowe ;)
Chodź do nas, są foty jak się Szaruś bawi :)

Spilett

Post » Śro gru 04, 2013 20:39 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Sarah DeMonique pisze::ryk: :ryk: :ryk: Dostaliśmy dzisiaj kuleczkę, którą już zdążyliśmy wypróbować :D Nawet nie wiedziałam, ze to takie fajne - kocimiętka z oczyszczonym woskiem do turlania, lizania, gryzienia, ciumkania, tłoczenia po podłodze, jak Duża śpi i do syczenia... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: bo Wanilia osyczała kulę w pierwszym odruchu, potem chciała się w nią wetrzeć, ale ta "ziała" i Waniśka została na podłodze z miną "ale o co cho...: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za to Cymek od razu wiedział do czego to służy i zdemolował Młodemu pokój... :twisted: :twisted: :twisted: I oświadczam, że JA tego sprzątać nie mam zamiaru :mrgreen:

czyli jednym słowem Twoje koty polecają kule :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro gru 04, 2013 20:40 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Milena_MK pisze:
Sarah DeMonique pisze::ryk: :ryk: :ryk: Dostaliśmy dzisiaj kuleczkę, którą już zdążyliśmy wypróbować :D Nawet nie wiedziałam, ze to takie fajne - kocimiętka z oczyszczonym woskiem do turlania, lizania, gryzienia, ciumkania, tłoczenia po podłodze, jak Duża śpi i do syczenia... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: bo Wanilia osyczała kulę w pierwszym odruchu, potem chciała się w nią wetrzeć, ale ta "ziała" i Waniśka została na podłodze z miną "ale o co cho...: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czyli jednym słowem Twoje koty polecają kule :)

Nie , Jej koty lecą sobie w kulkę .... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw gru 05, 2013 9:21 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

od razu od wstępu padłam :ryk: :ryk: :ryk:
Dałabym wszystko,żeby zobaczyć Wanilkę syczącą na kulę :ryk: chyba bym się poscała :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 05, 2013 9:23 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw gru 05, 2013 11:17 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Jak tam kochane Słodkości dzisiaj?
:1luvu:

Spilett

Post » Czw gru 05, 2013 19:56 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Magia, pani, magia!
Wystarczy kliknąć zdjęcie Perełki z podpisu, a przeniesiecie się w magiczny sposób na nowy wątek!
Zapraszamy Słodkości kochane ;)

Spilett

Post » Pt gru 06, 2013 8:54 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Cynamon wczoraj po kolacji całe 40 minut chodził sobie po domu i zwiedzał stare kąty :) :1luvu: :1luvu: Dopóki mu się nie znudziło i dopóki nie zechciał się pobawić (z) Wanilka, ktora oczywiście go sfuczała... Nawet łapą go, łapą... :twisted: :twisted: :twisted: A niech sobie nie mysli łajza jedna, że u siebie jest :twisted: O!

Pokój Młodego to zdecydowanie królestwo Cymka, gdzie Wanilia nie jest mile widziana. Za każdym razem, jak usiłuje tam wejść Cynamon ją odgania i ma uszy położone. Żadne inne miejsce nie jest tak "wyróżnione". Kuchnia jest za to najbardziej neutralnym pomieszczeniem, gdzie koty mogą stać obok siebie, leżeć obok siebie, jeść obok siebie... I nawet przez myśl im nie przejdzie, by sie atakować. Owszem - Wanilia czasem zafuczy, ale ona to nieco przewrażliwiona jest :mrgreen:

Duży pokój stanowi jak na razie największe wyzwanie dla kotów, bo najczęściej w nim spędzamy czas (my - Duzi), a Wanilia ma tam sój azyl, którego broni, jak żołnierze zamku. I to dosłownie jak żołnierze, bo jak tylko Cynamon się do niej zbliży to zaczyna warczeć, fuczeć i odganiać go łapą... Mam wrażenie, ze tam stado kotów jest, a nie JEDNA, biedna, ZASTRASZONA kicia :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: 8O 8O 8O

Zdjęć brak, bo aparat ze mną nie współpracuje...
I wiecie co jeszcze? Pożalę się tutaj - Mikołaj do mnie nie przyszedł w tym roku :crying: :crying: :crying: :crying:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt gru 06, 2013 9:05 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Hej!

No tak, Cymek ma swoje królestwo, Wanilka też ma swoje królestwo, pilnują swoich miejsc ulubionych.. mam jednak nadzieję, że w końcu się do siebie w pełni przekonają i będzie ok :) Tego Wam wszystkim życzę!. A co do Mikołaja, to ja również nic nie dostałam. Wczoraj mój M. się mnie zapytał czy przy okazji robienia prezentu dla małej na Mikołaja .. kupiłam sobie coś, no cóż .. nic nie mówił, że mam sobie coś od Mikołaja kupić :lol: :lol: Kupiłam córci śliczną kurtkę, udało mi się ją upolować na Allegro i .. z tego jestem bardzo zadowolona, nic więcej mi do szczęścia nie trzeba :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt gru 06, 2013 10:41 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Jak to Ania? Czyżbyś była niegrzeczna?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

[poprzednia][następna]