Gucio w swoim nowym domu, JJR wylądował!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 04, 2013 12:47 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Nie chcę Was martwić, ale z ogłoszeniami w Wyborczej już nie jest tak fajnie jak kiedyś.
Okroili dział, a o kolejności pojawiania się ogłoszeń decydują łamacze w drukarni w Tychach.
Wiem, bo koleżanka, która dla wyborczej pracuje, ogłaszała wiosną psa i musiała się dogadywać z tymi panami, żeby się szybko ukazało. Inaczej można czekać nawet miesiąc.
Ja wysłałam w październiku ogłoszenie Lucusia i nawet nie wiem czy się ukazało.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 04, 2013 13:24 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

To niedobrze :(
U nas w krk, w Dzienniku Polskim, ogłoszenia ukazują się codziennie na kolumnie miejskiej (jest stała rubryka), prócz tego okazjonalnie na stronach terenowych i raz na tydzień w "zwierzakowym" dodatku. trudno policzyć, ile kotów (i psów) znalazło dzięki temu domy.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro gru 04, 2013 14:10 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Sama znalazłam domy dla kilku kotów i psa dzięki ogłoszeniom w wyborczej, a jeden rezydent trafił do mnie też z takiego ogłoszenia.
Pod tytułem koszta tną :roll:

felin

Post » Śro gru 04, 2013 14:23 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Felin, nie siej defetyzmu :twisted:
Będzie dobrze, ja zakładam, że w piątek Łaciaty znajdzie się w Wyborczej :ok:
No, i jeżeli tak, Łaciaty Twój, taki zakładzik :mrgreen:
Dzwonisz pod podany numer, czyli do mnie i masz! :ok:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro gru 04, 2013 14:30 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Nic nie sieję, niestety. To info z samego źródła.
Łaciaty jest piękny, ale ja ciągle szukam domu dla Lucusia (viewtopic.php?f=13&t=157049&hilit=Lucu%C5%9B) - który też jest piękny - więc sorry.
Ewentualnie, chętnie Ci go oddam - dowiozę osobiście wraz z całą wyprawką :mrgreen:

edit: Dogadałaś się z komputerem? Bo ja już drugi tydzień walczę :evil: :evil:

felin

Post » Śro gru 04, 2013 22:21 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Windows 8? Hahahaha :ryk: :evil:
Ja walczę trzeci miesiąc, jest coraz gorzej, on żyje własnym życiem. Ostatnio mi nieustannie proponuje Windows 8.5 :evil:
Drobne potyczki to pikuś, będzie wesoło jak Ci się włączy tryb samolotowy :mrgreen:
Ale my tu o kotach. Jak się masz nasz Łaciatek? I Lunka? Ktoś może coś o jakimś dobrym domku słyszał?
Obrazek

czitka

Post » Śro gru 04, 2013 22:24 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Czitka tak offtopując delikatnie - mnie narazie proponuje tylko Windows 8.1 8O

Łatku, Łatku, szukam, pytam, proszę... Ktoś musi chcieć śliczną krówkę.. :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

KiraLupus

Od: Pon paź 14, 2013 10:50

Post » Śro gru 04, 2013 22:46 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

czitka pisze:Windows 8? Hahahaha :ryk: :evil:
Ja walczę trzeci miesiąc, jest coraz gorzej, on żyje własnym życiem. Ostatnio mi nieustannie proponuje Windows 8.5 :evil:
Drobne potyczki to pikuś, będzie wesoło jak Ci się włączy tryb samolotowy :mrgreen:
Ale my tu o kotach. Jak się masz nasz Łaciatek? I Lunka? Ktoś może coś o jakimś dobrym domku słyszał?

Na szczęście nie dałam się na to nabrać :twisted:
Ale i tak połowa słowników poszła się pieprzyć :evil:
A maile i adresy przenoszę do nowego komputera od tygodnia :roll: Koszmar :evil: :evil:

felin

Post » Śro gru 04, 2013 22:49 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

KiaraLupus, poczekaj moment, i Ty dostąpisz zaszczytu 8.5, on się rozkręca, też zaczynałam od niższych stawek :mrgreen:
Łatek urósł? Dalej tak je i je? Koło mnie rano samochody pozamarzane, trzeba skrobać szyby. Jak dobrze, że on nie marznie, że czeka spokojnie w ciepłym domku na ten jeden, najważniejszy telefon. Ktoś niebawem go pokocha tak już na zawsze. Ktosiu!!!!!!!!! Tutaj jestem, zobacz jaki jestem śliczny i kochany i jak grzecznie jem, nic nie zostawiam w miseczkach, nie marudzę :catmilk: !
Obrazek

czitka

Post » Śro gru 04, 2013 23:08 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Łatek się już troszkę zatkał :D nawet zaczyna wybrzydzać ! Wołowinki z Animondy nie chce jeść ani on, ani Luna (z tym że Luna to zawsze wybrzydzała..) Gdy dostanie ją do miski powącha, cofnie się ,popatrzy i zaczyna się łasić żeby dać mu kolejną porcje :D Ale po namyśle, i on i Luna postanawiają zjeść ;)

Łaciatka chyba ciachniemy u mojej Pani weterynarz jeśli się da, w ten weekend. Będzie taniej niż we Wrocławiu, i weekend przesiedzi w ciepłym domku pod kontrolą.
Zważymy go też , wydaje mi się że troszkę chudł ;)

nigna

Od: Pt kwi 01, 2011 12:02

Post » Czw gru 05, 2013 14:06 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

nigna pisze:Łatek się już troszkę zatkał :D nawet zaczyna wybrzydzać ! Wołowinki z Animondy nie chce jeść ani on, ani Luna (z tym że Luna to zawsze wybrzydzała..) Gdy dostanie ją do miski powącha, cofnie się ,popatrzy i zaczyna się łasić żeby dać mu kolejną porcje :D Ale po namyśle, i on i Luna postanawiają zjeść ;)

Łaciatka chyba ciachniemy u mojej Pani weterynarz jeśli się da, w ten weekend. Będzie taniej niż we Wrocławiu, i weekend przesiedzi w ciepłym domku pod kontrolą.
Zważymy go też , wydaje mi się że troszkę chudł ;)

Same dobre wieści! :D żeby jeszcze domek, domeczek na zawsze... Komu, komu koteczka do domu :kotek:
Obrazek
ObrazekObrazek

KiraLupus

Od: Pon paź 14, 2013 10:50

Post » Czw gru 05, 2013 19:46 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Halo halo prosimy o domek !
Obrazek

nigna

Post » Czw gru 05, 2013 19:49 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

O matko - a tam z tyłu to kajdanki na kota czekają :?: :strach:

Piękny Łaciatek. Bardzo dobre zdjęcia robisz :D

Edit: literówka
Ostatnio edytowano Czw gru 05, 2013 20:14 przez Bungo, łącznie edytowano 1 raz

Bungo

Post » Czw gru 05, 2013 20:04 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

To z tyłu to wędzidło dla konia :D

nigna

Post » Czw gru 05, 2013 20:15 Re: Łaciaty w DT .Bardzo tęskni za własnym domem....

Luna będzie Łatka ujeżdżać 8O

:mrgreen:

Bungo

[poprzednia][następna]