Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany kotek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 04, 2013 8:42 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Przychodzę z dzienną porcją :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 04, 2013 9:12 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Szymkowa pisze:Jest osoba która pojedzie i przywiezie Jasia do Warszawy. Przydałaby się druga osoba, która by go odwiozła. Bo w cztery strony to w sumie 600 km.

To prawda, dlatego moja córka z przyszłym zięciem wezmą urlop i zawiozą mnie z Jasiem do Pana Doktora Jagielskiego oraz przywiozą.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro gru 04, 2013 10:20 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Jasieńku serduszko kochane :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Śro gru 04, 2013 11:42 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Jasieńko kochany, On taki bidulek teraz jeszcze z ta nadżerką :( Aniu, ja wierzę, że Jasieńko da radę, zawalczy o siebie. Tu jest tyle osób dających mu pozytywną energię , serce i wiele miłości- na odległośc ale jesteśmy z Tobą i Jasieńkiem.
Aniu, calym sercem jestem z Wami. Wygłąskaj Jasieńka i Kubusia inne Twoje futrzaki przepiękne. :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro gru 04, 2013 13:55 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Dzięki cioteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz wam coś opiszę z dzisiejszego dnia, właściwie tak sprzed godziny.
Otóż poszłam do drugiego pokoju porobić zdjęcia rzeczy na bazarek jakie otrzymałam od zjawka, :1luvu: (wcześniej czasu brak)
i oczywiście stado też krążyło pod drzwiami bo one też by chciały wejść, i nagle pod drzwiami słyszę głośne mau mau, otwieram drzwi a tam Jasinek razem z kotami siedział i chciał do mnie. Otworzyłam mu drzwi, szybko wszedł, pochodził, popatrzył, i stwierdził że nic ciekawego tu niema i nie rozumie czemu koty chciały tu wejść. :roll:
Samo to, że wstał z posłanka, i coś jego zainteresowało to daje nadzieję na lepsze jutro. :1luvu: :cry: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro gru 04, 2013 14:06 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Suuuuuuper!

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Śro gru 04, 2013 14:31 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Tak w ogóle to zobaczcie jak Jasinek wyglądał 2 dni temu :cry: (nie chciałam wtedy tego zdjęcia wstawiać) i myślę że nie przesadzałam, jak pisałam, że jest kiepsko

Obrazek

i jak wygląda dzisiaj

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro gru 04, 2013 14:39 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Biedniutki Jasiu na tym pierwszym zdjęciu,aż żal serce ściska :cry: :cry: :cry: ,na drugim lepiej,oby tak było dalej,coraz lepiej i lepiej...Zdrowiej kochane serduszko śliczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Śro gru 04, 2013 14:50 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Odkąd weszłam na Twój wątek myślę non stop o Jasiu :cry: Trzymaj się bidulku. :1luvu: :ok: Ucieszyło mnie natomiast zdjęcie Agatki.To wypisz wymaluj moja Zosia która wróciła do mnie w tamtym roku po rocznej adopcji.Chyba już będzie wieczną tymczaską.Gdy zobaczyłam Agatkę to przestałam się martwić o brzychol swojej i jej zamiłowanie do jedzenia. Widocznie te typy na króciutkich nóżkach tak mają. :mrgreen:

Piękne zdjęcie :ryk:
Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro gru 04, 2013 16:14 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Łezko w oku się kręci :ok: Jasiu sam z samości przyszedł :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kochane maleństwo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasiu zbieraj siły na Warszawę :ok: :ok: :ok: :ok:

Okropnie wyglądał na 1 zdjęciu :cry: :cry: :cry: :cry:
Teraz o wiele lepiej :1luvu:
Dlaczego tyle nieszczęścia spadło na jego małe istnienie, za to...

Aniu jak dobrze, że jest u Ciebie. Kot by inny dbał tak o niego jak Ty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro gru 04, 2013 16:47 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Aniu
Biedny Jasinek , ale jaki dzielny
Ja się dzisiaj popłakałam
Ale jego wola życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

Post » Śro gru 04, 2013 17:06 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

Zapraszam na bazarek dla Jasia.Moja dzierganka szary kot na ślicznego czarnulka.Tylko tak mogę minimalnie pomóc, oczywiście jak pójdzie. :oops: viewtopic.php?f=20&t=158834

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro gru 04, 2013 17:13 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

welina pisze:Zapraszam na bazarek dla Jasia.Moja dzierganka szary kot na ślicznego czarnulka.Tylko tak mogę minimalnie pomóc, oczywiście jak pójdzie. :oops: viewtopic.php?f=20&t=158834

Bardzo dziękuję welina. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja też zrobiłam bazarek z rzeczy które dostałam na ten cel viewtopic.php?f=20&t=158831
zapraszam.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro gru 04, 2013 21:17 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Biedny Jasinek:( oraz Ku

w niedługim czasie, jutro, pojutrze, mogę nie mieć internetu(zmiana operatora) i może nie być wiadomości. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]