Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 04, 2013 13:26 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Witam się :D
Właśnie trwa rozpierducha :mrgreen: plecy mam krwawiące ,służyły jako bieżnia :twisted: to tylko moje dzieciaczki 8)

Zabierzcie ode mnie chociaż jednego Obrazek

Nie lubię kotów :twisted:

U nas ptactwo różnorodne ,ale tylko w parku ,na podwórku mizernie.
Ja też zrobię domek ,ale nie jest zemnie taka zdolniacha ,mam wzór więc będzie łatwiej. :ok:

Wczoraj moje dziecko ,widziało swoje dziecko :wink: będą fotki.ale później.
Śliczna dziewczynka ,duża i mądra ,bardzo ją chwalą że taka bystra do nauki ,Karolina powiedziała że po tatusiu ,bo ona miała pod górkę :wink:
Ja jestem w lekkim szoku ,wystartowała z niczym ,a w tej chwili ma 22 lata i kupuje mieszkanie ,ma dobre auto ,żadnej szkoły.
Niesamowicie operatywna dziewczyna ,zawsze mówiłam że cokolwiek by się nie działo ,ona da sobie radę .
Nie powim że się nie zastanawiam jak ona to robi :oops:
acha ,rozwód w toku .
Przywiozła mnie z pracy ,złoszczę się na nią ,a jednak tak bardzo ją lubię :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 04, 2013 13:39 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Witam się :D
Właśnie trwa rozpierducha :mrgreen: plecy mam krwawiące ,służyły jako bieżnia :twisted: to tylko moje dzieciaczki 8)

Zabierzcie ode mnie chociaż jednego Obrazek

Nie lubię kotów :twisted:

U nas ptactwo różnorodne ,ale tylko w parku ,na podwórku mizernie.
Ja też zrobię domek ,ale nie jest zemnie taka zdolniacha ,mam wzór więc będzie łatwiej. :ok:

Wczoraj moje dziecko ,widziało swoje dziecko :wink: będą fotki.ale później.
Śliczna dziewczynka ,duża i mądra ,bardzo ją chwalą że taka bystra do nauki ,Karolina powiedziała że po tatusiu ,bo ona miała pod górkę :wink:
Ja jestem w lekkim szoku ,wystartowała z niczym ,a w tej chwili ma 22 lata i kupuje mieszkanie ,ma dobre auto ,żadnej szkoły.
Niesamowicie operatywna dziewczyna ,zawsze mówiłam że cokolwiek by się nie działo ,ona da sobie radę .
Nie powim że się nie zastanawiam jak ona to robi :oops:
acha ,rozwód w toku .
Przywiozła mnie z pracy ,złoszczę się na nią ,a jednak tak bardzo ją lubię :oops:

Nie mnie oceniać ale zobaczymy za 10 lat , jak buzia nie będzie już taka piękna

Ale ja nie o tym , widziałem pięknie zrobione domki ,wieczorem prześlę Tacie.
I o ile jeszcze mam to wrzucę zdjęcie karmnika tatowej roboty

pozdrawiam pisząc ukradkiem z pracy .Q.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro gru 04, 2013 14:04 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dziewczyna ma głowę na karku ,czyli tz. łeb do interesów ,wzięła kioski w ajencję ,salon kosmetyczny ,zaczęła od jednego ...myślę że tak czy tak ktoś za tym stoi ,
Dzieci są czyściutkie ,zadbane ,mądre ,wesołe ,mieszkanie tez super...może teraz właśnie znajdzie swoje miejsce na ziemi ?
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 04, 2013 15:49 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Usiadłam i sen mnie ogarnia :oops:
dziś jemy pyszne pierożki z kapucha i grzybkami :D
Limuś ,już są 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 04, 2013 19:15 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

A ja z karmnikiem poszłam na łatwiznę i gotowy nabyłam w OBI za 21,99pln :oops: .
Czekam na sobotę ,żeby go na balkonie jakoś zainstalować :wink: .
O taki jest :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro gru 04, 2013 20:01 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro gru 04, 2013 20:07 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

a u mnie tak wyglada, nadal nic sie nie zmieniło
Obrazek

Obrazek

Obrazek
koty mogą obserwować ptaszki zza okna
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 04, 2013 20:13 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

u Taty musi być równo :evil: Obrazek
A w ogóle to tak komponuje się z resztą Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Śro gru 04, 2013 22:02 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Wow!!!! Fajne:))
A to obok na ziemi to też karmnik?
Może dla bażantów?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro gru 04, 2013 22:06 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

nie :ryk: , to taki zwykły "kozioł" o który można coś oprzeć , a na zimę stawia się go tam
bo jak nasypie śniegu , to wiadomo gdzie nie wolno wjechać samochodem :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Śro gru 04, 2013 22:36 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

ale fajne ,u nas tak nie można ,koty by dobrały się do maluczkich.
A cosik mi kotów przybyło :roll: zajrzałam do piwnicy ,a tam kuweta używana ,a Burasia nie używa kuwety ,ona korzysta z mojego ogródka ,użyźnia go :mrgreen:
Potem zobaczyłam krówkę przemykającą po piwnicy ,dalej elegancik i bury :strach: 5 kotów :? nic dziwnego że żarełko znika w parę chwil.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 04, 2013 22:43 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

cześć Doroto.Jak minął dzień ???? Zima dokucza :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Śro gru 04, 2013 22:45 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

:1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro gru 04, 2013 22:51 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dzień minął ok.
z pracy wracałam karocą , z prowiantem :wink: i rosołek i ciasto drożdżowe :1luvu:
teraz znęcam się nad Bamboszem i zamknęłam go do transportera ,znów ssał oko Majce :cry: ona się przed nim nie broni ,wszystkie tylko nie ona .
Zaczynam się poważnie martwić czy nie zrobi jej krzywdy.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 04, 2013 23:36 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dobrej nocy :kotek:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]